חיילת מאוד מסריחה שכל החיילות מתרחקות ממנה והיא בודדה, להעביר לה?

לילי בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/04/19 בשעה 10:18

שלום, אנחנו חיילות שעובדות במרפאה ונמצאת איתנו מזכירה שיושבת בקבלה עם ריח מאוד מאוד לא נעים.
החיילת הזו נראת בן אדם מאוד מוזנח, בקרקרפת שלה יש קשקשים עבים מאוד ונראה שהיא לא חופפת בתדירות גבוהה ואפילו לא בינונית, הציפורניים שלה במצב רע וכך גם הכפות ידיים, הן מתקלפות והיא לא מפסיקה לגרד אותן ואחכ לגעת במחשב ובטלפונים וכל מה שנמצא מסביב. אבל הדבר שהכי מפריע זה הריח הנוראי שעולה ממנה.
עולה ממנה ריח מסריח ביותר שמריחים אותו במרחק של כמה צעדים, ריח של ריקבון, ריח של זיעה שישבה שם והתייבשה הרבה מאוד זמן.
אנחנו החיילות נכנסות המון לקבלה ורק מלחלוף על פניה ישר מקבלים גל ריח נוראי.
היא ממלאת את הקבלה בריח וגם הכיסא שהיא יושבת עליו מתמלא בו (ואחכ הבנות שיושבות עליו מקבלות את הריח).
אחרי שהיא משתמשת בטלפון, על השפורפרת ועל המקשים יש לכלוך וזה באמת מגיע למצב שאחרי כל פעם שהיא נמצאת בקבלה אנחנו נאלצות לנקות את הטלפון ואת המחשב והסביבה.
כל הסיטואציה הזאת גורמת לכך שהבנות במרפאה מתרחקות ממנה וגם המזכירות כבר לא יכולות לסבול להיות לידה עקב הריח הנוראי ויוצא מצב שהיא תמיד מקבלת משימות שמרחיקות אותה מכולן.
היא מאוד בודדה במרפאה, היא תמיד לבד, תמיד עונה מגעיל למטופלים (ואנחנו מבינות מכך שבאמת רע לה) ובעצם נוצרה סיטואציה מאוד עגומה.
אנחנו לא יודעת מה לעשות בכל העניין הזה.
חשבנו על לדבר על זה ועלו כמה נק' בנושא: דבר ראשון שהיא בטוח תפגע ודבר שני אין מצב שאף אחד גם לפני שלב הצבא לא אמר לה משהו בנידון.
רע לה, היא בודדה ואנחנו סובלות מהריח שיוצא ממנה. מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"