לרוב לא קשה לי במצבים חברתיים אבל הגעתי לקריסה, איך להתמודד עם המצב?

מאיה בת 16 | כתבה את השאלה ב-18/04/19 בשעה 12:56

אני בכיתה י, בדיוק גיל ההתבגרות, האלכוהול והסמים מתחילים ואני איפשהו אבודה.. תמיד יש לי מישהי לצידי, החברה הכי טובה, הבסטי שלי.. שמשלימה אותי הכי בעולם ואם אין לי אותה אז יש לי מישהי אחרת הבאה בתור... לי ולבסטי הנוכחית שלי הייתה שלישיה עם עוד חברה ותמיד היינו אנחנו כזה.. עכשיו הן התחברו והן החברות הכי טובות שיש בעולם והשלישייה הזאת כבר בקושי מחזיקה מעמד.. יש לי עוד חברות מדהימות, אבל אף אחת היא לא ה-בסטי.. וזה ככה כבר כמה חודשים וכל פעם קשה לי מחדש לעכל את זה.. מה עושים במצב הזה? איך מתמודדים? היא גם מתנהגת לא ככ יפה אליי, מייבשת אותי, מסננת אותי והעיקר קבענו לנסוע ביחד שלושתינו בקיץ לנופש.. איך מתמודדים עם המצב?