אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

השכנה שלי גילתה שהזמנתי לה משטרה ועכשיו היא מתנכלת אליי. מה לעשות?

שירן בת 25 | כתבה את השאלה ב-15/04/19 בשעה 22:27

השכנה שלי מעשנת לפעמים כל מיני דברים ולא יודעת למה אבל הזמנתי לה משטרה ועשו לה חיפוש בבית

לפני כמה ימים היא דפקה לי בדלת והתחילה להאשים אותי שאני הזמנתי משטרה....בסוף נשברתי והודתי והתחלתי לבכות שאני מצטערת. היא נתנה לי 2 סטירות חזקות לפנים וקיללה אותי וירקה לי על הפנים והלכה

הרגשתי ממש מושפלת ואחרי כמה שעות היא שלחה לי בווצאפ שאני מסכנה והולכת לשלם "קנס" על ההלשנה לפי הדברים שלה. אמרה לי שהיא רוצה 10 אלף שח על מה שגרמתי לה ויש לי שבוע להגיד לה איך אני משלמת את זה. מיותר לציין שמאז שהיא רואה אותי היא קוראת לי מלשינה ויורקת עליי אני לא מתייחסת וממשיכה

אני לא יודעת מה לעשות ומרגישה שיצאתי מלשינה ושמגיע לי לשלם על זה. השאלה אם יש דבר כזה "קנס" כמו שהיא טוענת על מה שעשיתי ואם כדאי לשלם לה??? המשטרה לא אופציה כי אני לא רוצה להתסבך איתה יותר

עדכון משירן, שואלת השאלה 2019-04-16 16:16:21

היום דיברתי איתה וסיכמנו שאני משלמת לה ב 5 תשלומים של 2000 שח והתנצלות הבנתי שיצאתי סתומה היא אמרה שבסוף לא עשו לה כלום אבל הפכו לה את הבית. יצאתי סתומה
שמור עדכון

מה כדאי לעשות?

לשלם וללמוד מטעויות

לא לשלם ולסתכן בהסתבכות איתה יותר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "