הרסתי את זה כלכך - אני ממש בקטע שלו אבל הוא סינן אותי. מה לעשות?

אנונימית בת 90 | כתבה את השאלה ב-12/04/19 בשעה 18:00

היי, וקודם כל תודה שנכנסתם לשאלה ואתם פה לעזור לי.
יש ילד שאני רואה אותו כל יום ואני והוא לא דיברנו עד לפני כמה ימים ומאז דיברנו כל יום עד לפני כמה ימים וממש נהיינו פתוחים בהודעות ושאלתי אותו למה בעצם אנחנו לא מדברים כמעט פנים אל פנים כשאנחנו רואים אחד את השנייה כל יום והוא אמר שהוא לא יודע למה ומאז התחלתי ממש להידחף אליו כמה שיותר כדי לדבר איתו כי חשבתי שאולי זה מה שיעזור ואולי הוא צריך דחיפה או משהו.
עכשיו בימים האחרונים הוא התחיל לסנן אותי וכששאלתי אם עשיתי משהו או אם הוא כועס עליי הוא אמר שלא וסתם לא היה לו מצב רוח באותו רגע.
אני כלכך בעניין שלו ואני הרבה זמן לא הרגשתי ככה ופתאום הוא הגיע ואני מרגישה יותר שמחה אבל באותה מידה פגועה ממש והלב שלי כואב.
אני מרגישה כאילו אני לא מרגישה כלום בפנים חוץ מהאהבה אליו וריקנות.
פשוט ריקנות.