אם אני אשתמש בעדשות מגע צבעוניות, שאכיר מישהו ושאספר לו על כך, הוא ייבהל?

לירון בת 18 | כתבה את השאלה ב-05/04/19 בשעה 14:15

היי אז החלטתי שאני רוצה להשתמש בעדשות מגע, וחשוב לי לציין שזה בא ממקום של רצון אמיתי ביני לבין עצמי בלי קשר לסביבה. פשוט חשבתי שאני רוצה שינוי וזאת נראית לי כמו אחלה אופציה, חוץ מזה יש לי קצת זמן בין סיום התיכון לגיוס אז התכוונתי לשים בזמן הזה(לא עם אנשים שיודעים שיש לי עיניים חומות) אבל לא יכולתי שלא לחשוב על מה יקרה אם אני אכיר מישהו וזה יהיה רציני.. השאלה שלי היא האם זה באמת מבהיל? מגעיל? כי לדעתי לא ואני חושבת שזה כמו איפור וצביעת שיער.. האמת שאשמח לשמוע תגובות על גילויים כאלה.. תודה מראש:)

לגלות שהבחורה שאתה מחבב משתמשת בעדשות מגע צבעוניות זה:

זה בסדר פשוט שונה

מבהיל אבל לא נורא

שלילי לחלוטין