בעלי לא נמשך אליי יותר מאז הלידה בגלל המראה שלי, האם זו אשמתי?

עצובה בת 24 | כתבה את השאלה ב-05/04/19 בשעה 11:31

היי
אני ובעלי נשואים שנתיים, ביחד כבר 4 שנים
אוהבת אותו מאוד ובשבילי הוא אהבת חיי
עוד מאז ההריון שלי כשנכנסתי לחודש חמישי אני הרגשתי ריחוק ממנו, לאט לאט הרגשתי שקשה לו לגעת בי ואני די דוחה אותו.
אני בחורה עם הרבה שינויים גופניים, לפני ההריון הייתי 52 קילו על 165 בערך
לא רזה ולא מלאה, נורמאלית.
במהלך ההריון הייתי במצב של הריון בסיכון - זה מעקב מאוד מדוד אחרי כל צעד שלי, הייתי צריכה לצאת לחופשת לידה מוקדמת ושמירת הריון. לא יכלתי לעסוק הרבה בפעילות גופנית למרות שלא עליתי מלא במשקל.
הלידה עצמה הייתה קשה והיו קצת סיבוכים, ילדתי בניתוח קיסרי
יש לי בעיה של היפרדות שרירי הבטן (שקורה כמעט לכל אישה אחרי הלידה) ואסור היה לי לעשות ספורט בכלל במשך 4 חודשים בערך אחרי הלידה וכל דבר היה לי קשה מאוד
הגענו למצב שבעלי לא נמשך אליי כלל, ואני גם ככה מרגישה שמנה ומגעילה
הוא לא רוצה לשכב איתי, מסתכל על מה שאני אוכלת וגורם לי להרגיש לא בסדר שאני לא עושה ספורט כל הזמן וזה כי אסור לי. אני אוכלת רגיל לגמרי, גם במהלך ההריון אכלתי מעט יותר ממה שהייתי אוכלת ביום יום וגם ככה אני לא כזה אוכלת הרבה, אני לא אוכלת חטיפים ושוקולד ואף פעם לא אהבתי. אני מבינה אותו מצד אחד הוא מרגיש מרומה קצת כי הוא התחתן עם בחורה עם בטן שטוחה ועכשיו הבטן שלי מלאה ורופסת
חייבת לציין שאני לא בעודף משקל בכלל . ושבכללי לי לוקח זמן לרדת במשקל (מן הסתם עליתי את המשקל הזה במשך שנה שלמה אז יקח לי זמן לרדת אותו)
אבל אני לא רוצה שזה ימשיך כך, מה לעשות? האם זאת אשמתי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"