אחרי המתכונות - לגשת ל 4 עם ציון גבוה או 5 עובר?

מבולבלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-04/04/19 בשעה 20:45

היי תודה שנכנסתם לשאלה שלי, אני בכיתה י"א 5 יחידות מתמטיקה עשינו מתכונת של 4 ומתכונת של 5 לפני הבגרות ועכשיו אנחנו צריכים להחזיר תשובה למורה - אם אנחנו מחליטים לגשת לבגרות של 4 או 5 יחל.
במתכונת של 4 קיבלתי 95 ובמתכונת של 5 קיבלתי 54....
עכשיו, אני יודעת שהציון שלי במתכונת של 5 מאוד נמוך, ומן הסתם שאקבל במתכונת של 4 ציון יותר גבוה אבל לא יודעת אם ככה משמעותית,
אני לא כול כך לומדת למבחנים או מספיק למתמטיקה וכנראה זאת הבעיה שלי כי מתמטיקה צריך לתרגל והבנתי את הטעות שלי עכשיו ואני מנסה לחזור לעצמי של תחילת שנה שבאמת למדתי והשקעתי יותר למרות שגם אז הציונים שלי לא היו גבוהים,
אני רוצה מאוד לעשות 5 אבל לא יודעת אם אני מסוגלת לזה ואם זאת טעות לגשת ל5 עם ציון נמוך במתכונת הראשונה.
מה דעתכם? אשמח לעצות ומה כדאי לעשות אני צריכה להחזיר תשובה למורה שלי השבוע ואני ממש לא יודעת.....

להמשיך ב5 או לרדת ל4?

להמשיך ב5

לרדת ב4