מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

לא מוצא חברה! כבר בן 21 ואף פעם לא היה לי קשר עם מישהי. מה לעשות?

אבוקדו בן 21 | כתב את השאלה ב-02/04/19 בשעה 20:25

היי לכולם. אספר על עצמי בקצרה. אני כבר בן 21 ואף פעם לא היה לי קשר עם בחורה.
אני בגובה 1.85 נראה טוב, מצחיק, מעניין ובכללי נחמד להיות סביבי. הבעיה היא שאני לא נמצא בסביבת בנות בגילי ביומיום, בכלל! אלא אם אני יוצא לבר או למקום כלשהו בכוונה של לראות בנות, זה לא קורה (תאמינו או לא). יש לי מספר מכובד של חברים קרובים אבל אין לי בכלל ידידות סטרייטיות. אני מרגיש נורא בודד ואני מאמין שאם תהייה לי בת זוג אני סופסוף ארגיש כמו בנאדם. כאילו שחוסר היכולת למצוא בת זוג זה דבר לא טבעי שהופך אותי לסוג של יצור, אני מפחד לבזבז את הזמן שלי במרדף אחרי בחורה שטחית ורדודה, ולפי איך שזה נראה באינסטגרם, רוב הבנות בגילי כאלה. כי אני מחפש מישהי מעניינת ועמוקה ויותר מרק ציצי ותחת. אני לא יכול להתחיל עם בחורות בברים, לנסות ליצור שיחה עם מישהי שאני לא מכיר ושאין לנו שום דבר במשותף, בזמן שהיא יודעת שהסיבה היחידה שאני מנסה לדבר איתה היא המראה החיצוני שלה. בדיוק כמו חמשת הבנים שהתחילו איתה שניה לפני. טינדר מגעיל אותי אפילו יותר מברים למרות שגם את זה ניסיתי ללא הצלחה. כל החברים שלי מודעים לבעיה ולא מצליחים לעזור לי. למרות שאני בטוח שאם רק אוכל לדבר טיפה עם מישהי נורמלית, הבעיה שלי תיפתר. מה לעשות? אני חייב עזרה!
הוספתי שיר בשביל האווירה.