האם לחזור לארה"ב או להשאר בארץ?

דניאל בן 33 | כתב את השאלה ב-02/04/19 בשעה 09:15

שמי דניאל ויש לי סיפור מאוד קשה ואני עובר תקופה שאת רוב הספור אני כן משתף אבל את פרטים הטראגיים קשה לי לספר, לפעמים אני רומז אבל...

אני בן 33 ומכור לקוקאין וגראס
נולדתי לאבא אלכוהלסיט ,לא לא גדלנו בשכונת עוני דווקא ההיפך הוא היה אדם מאוד עשיר והיה לי הכל בור ילד עד אותו יום בגיל 5 שאני ישבה אתי לשיחה על כך שלאבי יש מחלה ומאז עברתי עד גיל 15 בערך תכלס עד גיל 21 זה היה גיהנום .. הוא היה בכלא 5 שנים ולפני זה מכיל 5-11 אני זוכר טרור בבית .. כל שני וחמישי משטרות וכל הבית שבור .. הוא לא היה אדם רע כלל ומעולם לא הרים עלינו יד אבל תוך הרבים עם אמי (שגם היא לא חסר לה) הוא היה שובר את כל הבית
גדלתי והתגייסתי והתבגרתי והתגברתי על הטראומה לפחות כך חשבתי .. לא הייתי טוב בלי ושימושים מעולם כך טעמו המורים וכל מי שלא הכיר א המצב ואמי שישעה מה עברתי בלילות בבית בתקופת היסודי לא יכלה להאשים אותי ותמיד אמרה לי שאני ימצא את עצמי בדרך שלי וניסתה לתמוך כמה שאפשר

בדיל 21 נסעתי לארה״ב בתם לתקופה לעבוד בעגלות ולחסוך כסף
הוצאתי גרין קארד ובגיל 22 התחלתי להרוויח מעבר ל 20 אלף שקל בחודש ועד גיל 25 זה הגיע למשכורות של 30/40/50 אלף
שקל ויותר הצלחתי מאוד אבל השותף שהיה לי היה אדם שהשתמש בי בסיפור שי במצוקה שלי ובהכל כדי לקדם עסק
בהוט הכניס אותי שותף
ולאחר כמה שנים בעבריינות הוציא אותי מהעסק .. חזרתי לארץ וחצי שנה לא ידעתי מה לעשות ..
בסוף
חזרתי לארה״ב פתחתי את אותו עסק לבד והלך לי טוב מאוד ... ואז זה היה בגל 27/8 משהו היה חסר .. הקושי של לחיות לבד בארה״ב כל הסיפור לא סגר שלי
השקעתי מעבר ל50 אלף דולר בימים שהיה לי בטיפולים פסיכולוגים וגם אחד הפסיכולוגים שהכי ניק שרתי אליו פשוט שתה ממני כסף (בזמנים שעשיתי הרבה זה לא היה ניראה לי הרבה לאחר מכן שנפלתי שוב פתאום קלטתי ) ..
תמיד הייתה לי התמכרות לגראס בעיקבות המצב בבית או לא זה לא הנושא כרגע אבל היא הייתה שם מכיל 15 הפסיכולוגים טוענים שרמת הטראומה הייתה כלכך חקה שכך גם רמת הרגיעה בפעמים הראשונות , ובכך מתמכרים ..
ואז בגיל 27/8 היה לי מעבר ל100 אלף דולר והלך לי מאוד טוב עם העסק ואז היינו יוצאים הרבה וקוקאין השתלט עלי .. התמכרתי ופשוט לא הצלחתי להפסק .. לאחר חצי שנה רציתי להיגמל ובעזרת יעוץ
של פסיכולוג החלטנו שבמקום גמילה אני אתפתח עוד בעסק והתעסק החיובי .. זה עבד לזמן קצר אבל ההתמכרות לא ניפתרה ואז הכל קרס עלי .. ממאה אלף בחשבון הכל הפך לחובות ומאז אני רק מנסה לאסוף לשברים לשלם חובות לשקם את עצמי ובתכלס אני עדיין מכור ואני מועד בין לבין ופשוט קשה לי זאת
מחלה נוראית ..
אחי הקטן התחתן השבוע מה שאילץ אותי להגיע לארץ אחרי 6 שנים שלא ביקרתי .. פחדתי .. מה יגידו .. לא רוצה לאכזב א אמא .. באמת שניסיתי ובאמת שממוקמות טובים ...
עכשיו אני בארץ בבית מוקף באהבה של כולם אבל בתוכי קשה לי לספר להם בתוכי אני שבור מרוסק
הם יודעים על המצב אבל לא על הכל ובכך מרוב שזה טראגי כנראה שמעדיפים להדחיק הוא להגיד
הוא חכם הוא יהיה בסדר

אבל אני בתוכי שבור מרוסק ולא יודע מה לעשות
עכשיו גמילה או לא וכו זה שאלה אחרת (קשה לי עם זה והצלחתי להפסק המון פעמים בכוחות עמי לבד ) גם בכוחות עצמי הלכתי לגמילה בארה״ב בכסף שלי בלי לשתף אף אחד (מהבושה הפחד והכי הכי בכדי לא לצער את אמא שלי,איך עשיתי לה את זה?!) איך אני עדיין עושה?!
אבל זה קשה לי אני לא מאה אחוז אשם אני כן אבל ...
ממש ממש קשה לי

ועכשיו אני רוצה להישאר בארץ אבל כבר עשיתי את זה בארה״ב ! אמך לעזאזאל אדם יכול לוותר על הגרים קארד החלומי ?!
אבל שם יוצר קל לי ליפול ! אבל תל אביב לא יוצר טובה..
אני כבר ממש ממש מתוסבך ולא יודע אם לחזור לארה״ב ולהמשיך בחיים שלי כרגיל ?
להישאר בארץ ?
קשה לי לקבל החלטה להישאר פה ,אני צריך את זה אבל אני כבר בן 33 וקשה לי לחזור למצב שמתחיל מאס בארה״ב הכל יוצר קל לי אבל גם להתמכר ... בארץ אני מפחד מהכל
וגם לשתף כל ההתמכרות
קשה לי .. בעבר ששיתפתי זזה היה אחלה אבל אם מעדתי זה בא נגדי כפליים ..

אני מבין שיהיה קשה לענות על השאלה כי אני לא מדיק אבל בגדול ההתלבטות הכי קשה זה
לבטל את הכרטיס חזרה ולהישאר בארצנו עם אהבה וחום ופחות חזון להצליח ?
או לעוף מפה כמה דולר מהר כמו שהרוב מפה אומרים...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "