כל פעם הוא אומר שהוא מאוד בקטע אבל אחר כך קובע ומבטל, להמשיך?

ניקי בת 22 | כתבה את השאלה ב-22/03/19 בשעה 20:14

יצאתי איתו כבר ל4 דייטים, כל פעם בדייט עצמו רואים שהוא מאוד בקטע והוא אפילו אומר את זה, אבל אז בווצאפ הוא מתנהג אחרת. קובע איתי ומבריז בהתראה של יום, או אפילו כמה שעות.

מבחינתו זה לא אומר כלום, ופשוט כל פעם יש סיבה אחרת, אבל אני חושבת שזה מצביע על זה שהוא מתעדף את הקשר שלנו נמוך יותר.

חוץ מזה, אני מסתכלת על הקשר שלנו באופן יותר קליל והוא יותר רציני, אולי בגלל הפרש הגילאים (הוא בן 27 ואני בת 22) וקצת קשה לי עם איך שהוא מתכתב בווצאפ.. לא באמת מפלרטט (בלייב הוא כן יותר, אבל עדיין מאופק יחסית), קצת מוריד לי ממנו.

להמשיך?

להמשיך לצאת איתו?

כן, זה לא אומר כלום לגבי מה שהוא חושב עלייך

לא, זה שולח מסר מזלזל

זה לא ברור, תמשיכי ותראי מה קורה

זה לא ברור ואם הוא לא סגור על עצמו אין לך סיבה להמשיך