סטונדטית למעבדה רפואית ורוצה לעזוב, מישהו יודע אם יש ביקוש למקצוע?

לילי בת 25 | כתבה את השאלה ב-22/03/19 בשעה 15:26

היי,
אני סטודנטית שנה א למדעי המעבדה הרפואית באוניברסיטת בן גוריון.
התחלתי ללמוד את זה כי לא היה לי כל כך מה ללמוד והתנאי קבלה היו יחסית נמוכים. חשבתי שזה יכול לעניין אותי, כי ביולוגיה מקצוע יחסית מעניין.
עם תחילת הלימודים לא התחברתי למקצועות הריאלים, היה לי מאוד קשה להבין את הנלמד בכיתה ולא הסתדרתי עם החומר.
מלבד זה שהתואר מאוד עמוס (7 קורסים פלוס מעבדות בסמסטר) אני לא הכי מתחברת ללימודים הריאלים, אני מרגישה שהחומר קשה לי ולא מצליחה להבין. אני משקיעה שעות רבות בישיבה בבית בשביל לפתור תרגיל או להבין משהו קטן..
בנוסף, סמסטר א הציונים שלי לא היו גבוהים, נכשלתי במקצוע, וזה אחרי שהשקעתי מלא שעות בלמידה. כל זה מוריד לי את המוטיבציה לעשות את התואר, שאני רק סובלת מהלימודים ולא נהנת משום דבר.
אני לא שואפת להמשיך לתוכנית ה4 שנתית לרפואה אך גם לא רוצה לעבוד במעבדה בבית חולים(נראית עבודה נוראית) .
השאלה אם יש לי סיבה לעשות תואר עמוס כל כך שאני לא מצליחה להתחבר אליו, לסבול 3 שנים, ואז לא למצוא עבודה.
מישהו מכיר את התואר ויודע אם יש במה לעבוד בזה? ואם זה באמת שכר מינימום? כי אני לא מתכוונת לעשות תואר כזה עמוס בשביל להרוויח 6 אלף.
אגב בדקתי אופציות לעבור לתארים אחרים ולא מצאתי משהו רלוונטי, בעיקר כי הסכם שלי נמוך ואני לא עומדת בתנאי קבלה לתארים נחשבים.

לעזוב את התואר?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"