האם כדאי לי לעבור לתפקיד אחר באותו מקום עבודה?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-19/03/19 בשעה 18:35

היי, אני עובדת בבית מלון מזה כמעט כשלושה חודשים (עומדת בכניסה לחדר אוכל). אפילו אחרי תקופת זמן יחסית קצרה, אני יכולה להגיד די בוודאות שאני לא נהנית- העבודה עצמה די משעממת, פשוט לעמוד בכניסה ולוודא שלאורחים מגיעה ארוחה וכדומה, לא יותר מדי אקשן. גם אחרי שהחדר אוכל נסגר (שלוש שעות וחצי), אין ממש מה לעשות, אז אני מוצאת את עצמי יושבת במשרד וסופרת את הדקות עד שאוכל ללכת (שיהיו לי שבע- שמונה שעות). לא יודעת אם אני מגזימה, אבל לא מרגישה משמעותית בעבודה. כאילו מיציתי די מהר.
אתמול במקרה הייתה לי שיחה עם המנהל תורן, כי הייתי צריכה שהוא יחייב משהו ואז התחלנו לדבר. באיזשהו הקשר, הוא שאל אותי אם אני רוצה לעבור לקבלה ואמר שמחפשים שם עובדים. נראיתי די נלהבת האמת, אבל אמרתי שאני צריכה לחשוב על זה.
מצד אחד, לא יודעת אם זה באמת אפשרי. למען האמת, בראיון עבודה לשם נבחנתי למשרה הזו, כבל לא התקבלתי בגלל המבחן אמינות לדעתי. אני לא סגורה על זה. שנית, ממש לא נעים לי מהמנהלת שלי. היא אמרה לי שהיא לא יודעת מה הייתה עושה בלעדיי ובלעדיי עוד מישהי, אז מרגיש לי קצת כמו "לתקוע לה סכין בגב".
אני תוהה אם עדיף לי כבר למצוא עבודה חדשה, ללא קשר למלון, מאשר לעבור תפקיד?
סורי על החפירה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"