לימודי תואר באוניברסיטה הפתוחה - מה לשלב עם התואר?

גל בת 26 | כתבה את השאלה ב-19/03/19 בשעה 18:25

שלום לכולם,אני סטודנטית מזה כשנתיים באוניברסיטה הפתוחה.
התחלתי במסלול 'ניהול וכלכלה' כשלמעשה עד עכשיו לקחתי רק קורסים של ניהול כי לא הייתי סגורה על הכלכלה,
וכרגע אני בצומת בה עליי להחליט מה לשלב יחד עם הניהול בתואר.
האופציות הן :
1. ניהול וכלכלה - כמו שרציתי בהתחלה, פשוט שקלתי לוותר כי מצאתי שההשקעה בקורסים המתמטיים שלי גבוהה מאוד ועל אף ההצלחה אני לא בטוחה שארצה לעסוק בתחום זה, אולי בתחום הבנקאות שמשלב שירות ועבודה עם אנשים אבל אני לא סגורה על זה.
2. ניהול וחינוך - תמיד בראש יש לי מחשבה על להיות מורה , יש לי תשוקה לכך ואני נורא אוהבת ילדים - כמה התלבטויות , מצד אחד השכר, מצד שני וכאן השאלה - במידה ואני עושה תואר בניהול וחינוך, עליי לעשות גם תעודת הוראה ? איזה מקצוע אוכל ללמד ולאיזו שכבת גיל ?
3. אופציה שלישית ניהול ופסיכולוגיה - כללי ומעניין.במקצועי עוסקת היום בתחום ההדרכה ומשאבי האנוש אז זה מדבר אליי , למרות שפחות רואה את עצמי עושה את זה בעתיד.

תודה וסליחה על החפירה !

גל צירפה תמונה לשאלתה:

אז מה ללמוד ?

ניהול וכלכלה

ניהול וחינוך

ניהול ופסיכולוגיה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"