חבר שלי חסם אותי ולא מאפשר לי לדבר איתו, למה הוא כזה חסר רגישות?

חו בת 24 | כתבה את השאלה ב-15/03/19 בשעה 19:28

האמת זו לא ככ שאלה הכרתי לפני כמה זמן מישהו בפייסבוק, מפה לשם היחסים עלו על שרטון והוא חסם אותי , לא נפגשנו , ופשוט התכתבנו , לאחר מכן הוא טען שהספיק לו והוא לא רוצה יותר להמשיך את הקשר למרות ההיכרות הקצרה , וחסם .
אחר״כ אני הוספתי את חבר שלו והוא אותי התחלנו גם להתכתב אמרתי לו אתה יודע שדיברתי עם חבר שלך ? והוא אמר עם מי ? ואז אמרתי לו ודממה אחרכ שלחתי לו סמיילי לב התכתבנו והוא מצידו שלח לי לבבות וכל מיני סמיילים של אהבה , והתכתבנו והוא צחק ממני , אפילו יום אחד הוא כתב לי שהוא רוצה שאני אבוא למסיבה ב12 בלילה וזה היה ניראה לי מה זה מוזר כיאלו מה אתה רושם לי בשעות כאלה , והיה ניראה לי מוזר כיאלו מה לא איכפת לך שדיברתי עם חבר שלך ?
בכל מקרה , אני מאוד נפגעתי מהבחור הזה והוא גם לא הוריד חסימה ואני מרגישה תחושת מרמור ופספוס שיכולתי להתנהג אחרת , ולהיות ידידה שלו ואז לא הייתי מתאכזבת שהוא חסם אותי .
לא יודעת מה לעשות , אני מאוד רוצה שהבחור הראשון יוריד חסימה .
ומרוב שנפגעתי ממנו כבר עירבבתי רגשות וחסמתי גם את חבר שלו .
נמאס לי מהחוסר רגישות הזאת , כיאלו אתה לא רואה שאני ממש מנסה להתקרב אליך שוב ? להתחבר ? אחרי שככה דיברת איתי בפתיחות מהלב אתה פתאום חוסם כי קצת חפרתי לך ?