מתחם הייעוץ של לוינסקי

לוקחת גלולות כבר 4 חודשים ועדיין לא שולטת במחזור שלי, למה זה קורה?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-17/03/19 בשעה 17:50

שלום אסקפיפול,
התחלתי לקחת גלולות לפני 4 חודשים (בדיוק הגעתי להפסקה של החפיסה הרביעית), והחלפתי גלולות ממינס לזואלי כשהתחלתי את החפיסה הרביעית.
התחלתי איתם בכלל כי המחזור שלי היה מלא בכאבים ממש חזקים וכי הוא היה באורך של שבוע (מה שנורמלי אבל אני מעדיפה מן הסתם 3 ימים על פני שבוע), וגם כי אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי.
כשהתחלתי עם מינס המחזור שלי דווקא התארך בשבוע והתחיל הרבה לפני שסיימתי בכלל את החפיסה, והיו עדיין אותם כאבים.
עכשיו כשעברתי לזואלי, המחזור שלי בדיוק היה אמור להתחיל היום (תחילת ההפסקה של החפיסה) אבל אני לוקחת כל יום גלולה ב9 בערב, והמחזור התחיל לי בסביבות 6 בערב.. אז אני לא בדיוק יכולה לשלוט בו עדיין כמו לחבר חפיסות ולדלג עליו.
אני לא מבינה.. הכל היה טוב עד עכשיו, הוא סוף סוף הסתדר ליום המתאים, למה דווקא ברגע האחרון הוא מחליט להגיע לפני שהתחילה ההפסקה?
איך הגוף שלי יודע שזה בדיוק היום בו אני מתחילה הפסקה ואיך אוכל לדלג על המחזור אם המחזור שלי מגיע לפני השעה שבה אני לוקחת גלולה? הרי לא הפסקתי עדיין עם הגלולות, אז למה זה התחיל?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"