האם אנחנו בפתחו של עידן שבו כמעט כל גבר הוא ביסקסואל?

אורלי בת 38 | כתבה את השאלה ב-12/03/19 בשעה 15:54

אני לא ממש מבינה מה הולך פה, כמעט כל גבר חמוד-חתיך שהכרתי הסתבר שהיה לו עבר/ נסיון מיני עם גברים, אנשים שהייתי בטוחה ב 100% שהם סטרייטים לעיתים סיפרו בעצמם שהם בקטע של גברים, אני שומעת על מלא חיילים שמתנסים בלי סוף עם גברים, איפה העולם של פעם? שהגברים היו מוגדרים ויוצאים רק עם נשים? אני מרגישה כאילו כבר אין היום סטרייטים! כי גם אם נגיד תביאו את הגבר הכי סטרייט שיש, תמיד יהיה שם מתחת לפני השטח איזה רצון/תשוקה למישהו, ולפעמים גם הם מכירים פתאום גבר חמוד באיזה נסיבות והם מתחילים לחשוב דברים.
למה זה קורה? האם משהו במזון שאנחנו אוכלים משפיע על הנטיה המינית של גברים? האם זה עניין תרבותי? גנטי?
דרך אגב אני לא מאמינה לאף מילה שיוצאת מהפה של הרבנים...בטוחה שאם נבדוק דווקא אצל הדתיים והחרדים מתחת לפני השטח נראה שיש שם המון פנטזיות חד מיניות.