השדיים שלי נפולים בצורה קיצונית. שמתי מדבקות להרמת שדיים ומאז אני לא מצליחה להפסיק לבכות

צונחת בת 18 | כתבה את השאלה ב-06/03/19 בשעה 20:57

שלום,
אני בת 18 ממרכז הארץ.
מגיל 12 התחלתי עם דיאטות כאסח, במשך כמה חודשים יורדת 10 קילו וכמה לאחר מכן עולה 15. המצב הזה מתרחש עד עכשיו שכרגע אני בירידה במטרה סופית להצליח לשמור על המשקל ולא לעלות חזרה. הגוף שלי לדעתי ולדעת הסובבים אותי נורא יפה, למרות שאני בעודף משקל. אני לומדת לאהוב את עצמי לאט לאט אבל יש בעיה שאני מרגישה שהורסת אותי לגמרי.
החזה שלי מידה c (פעם היה מידה d וקטן בגלל הירידה במשקל) עם עטרות מאד מאד גדולות, פטמה קטנה שלא עומדת הרבה. את זה אני למדתי במשך השנים לקבל ולהכיל אבל אני לא מסוגלת להתמודד עם הנפילות של השדיים שלי. פשוט לא מסוגלת. הם נראים כמו שתי שקיות שוקו ריקות, כמו של סבתא מבוגרת עם חזה קטן וכמו של נשים אחרי היריון. לא רואים בכלל את החלק התחתון של החזה מרוב שהוא נפול.
אני רואה כל הזמן בסדרות, בקולנוע, וגם במלתחות נשים בגיל שלי עם חזה עומד לחלוטין, גם לנשים עם חזה גדול יותר משלי. זה גורם לי לתאב ולשנוא את עצמי. אני לא יכולה לדמיין את עצמי אי פעם מראה את החזה שלי למישהו. אני לא לובשת גופיות וגם לא הולכת לים בגלל שהחזה כל כך נופל בצורה קיצונית (לא מגזימה כלל). החלום שלי שיהיה לי חזה עומד בצורה נורמלית, שאוכל ללכת לים בלי בושה. אני מתנגדת לניתוחים ולכן לא יודעת כיצד להתמודד עם זה.
אתמול שמתי מדבקות להרמת חזה (למעוניינות יש בכל רשת לבני נשים גדולה מדבקות שקופות שמרימות את החזה), ראיתי את החזה שלי בפעם הראשונה בצורה שבה הוא אמור להיות. אני לא מצליחה להפסיק לבכות מאז. זה כל כך כואב לי שאני נראת ככה. אני לא מעכלת עדיין שהחזה שלי נופל בצורה כזאת. ועם כמה שאמשיך לרזות ככה החזה רק ימשיך ליפול וליפול :(

רושמת בשביל פריקה, תרגילי כושר להרמת החזה(?), בשביל הזדהות ותמיכה ובשביל לשאול את השאלה הבאה.

תודה לכל העונים

פנים יפות, אופי, גוף יפה, שדיים נפולים כמו של סבתא אחרי הריונות. הייתם דוחים מישהי בגלל זה?

לא.

כן.

תלוי בכמה אני רוצה את הבחורה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"