מפחד פחד מוות שההורים ימצאו את הצעצוע מין שלי, איפה כדאי להחביא?

דניאל בן 21 | כתב את השאלה ב-02/03/19 בשעה 09:51

שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים,

אני בן 21. ביסקסואל בארון. ההורים לא יודעים. יש לי דילדו שאני משתמש בו ואני כרגע מחביא אותו בארון מתחת לבגדים. אני מפחד פחד מוות שההורים שלי ימצאו אותו. הם לא חטטנים או משהו אבל אני בכל זאת מודאג. אם אמא או אבא ימצאו את זה בחדר שלי זה למות במקום מרוב בושה. האם בתוך הארון שבחדר שלי, מתחת לבגדים, זה מקום טוב מספיק?. איפה להחביא את הדבר הזה?. מאוד מפחיד אותי הרעיון שהם עלולים למצוא את זה. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!.

עדכון מדניאל, שואל השאלה 2019-03-05 13:16:54

יום טוב חברים,

אז הנה מה שעשיתי בסוף-אתמול קניתי קופסת מתכת כחולה עם מפתח ומעכשיו זה יהיה שם. בנוסף, יש לי מיטה מתכווננת שכשאני מעלה אותה יש חלל ריק בתוך המיטה ואת הקופסה עצמה אני מעכשיו שם שם. עכשיו למצוא את זה יהיה סרט שלם. ההורים שלי גם יצטרכו להחליט לחטט לי בחדר (לא שהם אנשים כאלה, אני פשוט מעדיף להתכונן לכל מקרה שלא יהיה), הם גם יצטרכו לחפש בחלל שבתוך המיטה ואז, יצטרכו למצוא את המפתח בשביל לפתוח את הקופסה. בקיצור, סרט שלם. אין מצב עכשיו שבטעות הם ימצאו את זה ואיאלץ לצאת מהארון בזמן שלא נוח לי.

אני רוצה להודות תודה גדולה לכל מי שקרא, התעניין, השתתף בסקר ודירג את העצות.

אני גם מאוד מאוד מודה לכל מי שכתב עצות במטרה לעזור לי ("לילו, בת 21", "בן, בן 18", "מוכר הממתקים מר ציפן, בן 36, אורח", "satoshi, בת 22" ו-"גבר, בן 46") ולכל מי שיצא להגנתי ("Garbil Hamud, בן 16" ו-"דנה, בת 19, אורחת").

מצד שני, אהיה כנה, אני קצת פחות מודה לכל שאר המגיבים. כמו לדוגמה המשועממים מביניכם שבמקום לעזור לי, בחרו לצחוק עליי ועל הבעיה שלי בגלל האופי המביך שלה ("יוסי, בן 28"). או ההומופובים מביניכם ("Jo93031", בן 55). ולסיום-הטיפשים מבינכם ("ג'נטלמן ג'ק, בן 25, אורח").

מלבד שלושת אלו, תודה רבה רבה רבה לכולם ושיהיה יום מצויין!.
שמור עדכון

איפה להחביא את הדילדו שלי כדי שההורים שלי לא ימצאו אותו ויבינו שאני לא סטרייט?.

בארון מתחת לבגדים זה מקום טוב מספיק.

לחשוב ממש טוב עד שיעלה רעיון בראש למקום שאין סיכוי שימצאו.

תשובה בתגובות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"