לא נהגתי כבר שנה וחצי מאז הטסט ועכשיו יש בי פחד. איך להעלים אותו?

נטלי בת 19 | כתבה את השאלה ב-26/02/19 בשעה 17:09

הוצאתי רישיון לפני שנה וחצי. ומאז הטסט לא נהגתי אפילו פעם אחת.
כל לימוד הנהיגה היה סיוט בשבילי, החלפת מורים, מלא שיעורים ובסוף איכשהו עברתי טסט שלישי. אני חושבת שכל זה עשה לי טראומה מנהיגה אז בהתחלה בכלל לא רציתי לנהוג, והנה עכשיו שנה וחצי עברה מאז ואני רוצה להתחיל לנהוג אבל יש בי פחד שבטח שכחתי ושאני כבר לא יודעת לנהוג..
לא יודעת איך להעלים את הפחד הזה ולהתחיל לנהוג, יש לי אוטו שההורים קנו לי ותכלס זה יהיה לי כל כך נוח לנהוג לעבודה ולכל מקום ולא לנסוע באוטובוס.. אבל השאלה היא איך מתחילים?
איך לנהוג ולצבור ביטחון? אני מפחדת לעלות לכביש ואני גם מפחדת לנהוג עם מישהו לידי כי בטח אני אעשה מלא טעויות והם יצחקו עליי או שפשוט לא ירצו לתת לי לנהוג בחיים וסתם הביטחון שלי יירד עוד יותר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"