הרהורים בעקבות הסדרה "ואז הגיע ילד" האם נכון מה שמספרים שם?

דבי בת 27 | כתבה את השאלה ב-26/02/19 בשעה 10:57

מי שראה לאחרונה יצאה בהוט הסדרה "ואז הגיע ילד" הסדרה עוסקת בזוגות שיש להם ילדים ובמיוחד ילד ראשון ועל כמה שזה הורס את הזוגיות ומשמיד אותה בשנה הראשונה וגם לאחר מכן....
אני לא רוצה לסטות מהנושא ולהגיע לשאלה "האם להביא ילדים לעולם או לא?" - זו לא המטרה כי לזה כנראה יש המון שאלות בנפרד הייתי דווקא רוצה להתמקד בנושא הסדרה של מה ילד או ילדים עושים לזוגיות...
מעניין אותי האם זה נכון מה שמספרים שם - אם ילדים באמת גוזרים על הזוגיות הרס וחורבן על הקשר? זה תלוי בעיקר באנשים עצמם או שהסיטואציה פשוט מובילה לזה ברוב המקרים? אולי זה בכלל לא הרוב?
הסדרה הזו דיי פתרה לי הרבה שאלות למה אנשים יכולים לצאת יחד כמה שנים (אפילו המון שנים לפני שמגיעים ילדים), ופתאום כשמגיע ילד אחרי שנה להתגרש?
גם ראיתי שהסטטיסטיקה של הגירושין היא בעיקר אחרי שמגיעים ילדים ולא לפניי...
אז מה אתם אומרים? אשמח לדיון מניסיון אישי - אבות או אימהות - האם ילדים באמת הורסים את הזוגיות? או שזה קומץ קטן מבין כולם שפשוט לא מצא את עצמו בעניין?
אני מעדיפה לשמוע בעלי ניסיון מאשר השערות של מי שלא בעמדה הזו - וכמובן נימוקים *למה* זה באמת הורס? אני יותר רוצה להתרכז באלו שכבר יש להם ילדים ויכולים לנמק ממבט אחורה - מאשר להתעסק בשאלה אם להביא או לא. כי אין חכם כבעל ניסיון.
מעניין אותי והמידע הזה דיי קריטי לי להמשך...