איך להפסיק לשנוא את עצמי?

מ' בת 17 | כתבה את השאלה ב-25/02/19 בשעה 22:01

שלום, שמי מ'.
אני שמה לב שכבר כמה שנים אני פשוט לא מרגישה בנוח עם עצמי.
אני לא אוהבת את הגוף שלי, אני לא מסכימה ללבוש ביקיני אפילו לא ליד אחותי כי הגוף שלי מבייש אותי. אני גם לא אוהבת את הפנים שלי,אני מסתכלת במראה ופשוט שונאת את מה שאני רואה, אני פשוט מרגישה כמו הבן אדם הכי מגעיל ומכוער שקיים בעולם.
אני מרגישה שכולן הרבה יותר יפות ממני וטובות ממני..כולן בשכבה שלי גבוהות ויפות כאלו ואני פשוט מרגישה כמו זבל.
אין לי ביטחון עצמי בגלל ההרגשה הזו ואני באמת כל כך רוצה להיות כמו חברות שלי שאוהבות את עצמן וכשהן מסתכלות במראה הן אוהבות את מה שהן רואות..אני באמת מקנאה בהן.
איך אפשר להפסיק את המחשבה הזו על עצמי? יש דרכים להתמודד עם זה?
אני אשמח שמישהו יעזור ויתן עצה..

מ' צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"