לגמרי לבד. איך לצאת מהבדידות?

עוד אחד בן 21 | כתב את השאלה ב-17/02/19 בשעה 13:07

היי לכולם, מעריך את מי שעומד לקרוא את שכתבתי פה ולנסות לעזור...
בשבעת החודשים האחרונים אני לגמרי לבד. אף פעם לא היו לי כל כך חברים, אני לא בן אדם שאוהב לצאת למסיבות/ברים/כמעט כל דבר אחר וקשה לי להתחבר לאנשים. מגיל 15 עד 21 היו לי שתי מערכות יחסים של 3 שנים כל אחת, עם חודש לבד ביניהן, ולכן זה אף פעם לא הפריע. לפני שבעה חודשים החברה נפרדה ממני ומאז, אני מרגיש פשוט אבוד. יצאתי הסביבות ה3-4 פעמים בערב מאז הפרידה, אני לא מדבר עם אף אחד או אחת, החיים שלי משעממים ברמה קיצונית ביותר. אני משוחרר ועובד בעבודה זמנית כרגע, רשום ללימודים באוניברסיטת תל אביב לאוקטובר 19. מתאמן המון, ישן, אוכל, עובד ופשוט זהו. אומרים לי דיי הרבה שאני נראה טוב, אני משקיע בעצמי המון ומנסה למצוא דרכים להכיר חברים ובת זוג חדשה אך לא מצליח להגיע קרוב לכלום. המון פעמים אני מוצא את עצמי לבד בחדר מתפוצץ מגעגועים ל2 האקסיות שלי, משחזר איך פעם לא הייתי ככ בודד ומתחרט על כל טעות שעשיתי שגרמה לפרידות האלו, ואני פשוט מרגיש שלא מגיע לי להיות ככה. אני מאוד מוכשר במלא תחומים, האנשים שסובבים אותי כולם אוהבים אותי ברמה השטחית של דיבורים בעבודה או בחדר כושר וכדומה, אני מרגיש שאני באמת שווה הרבה אבל תקוע בבדידות הזו ולא מצליח לצאת ממנה.

אשמח לשמוע מאנשים שהיו במצב דומה ותכלס מכל מי שרוצה לעזור :)