התאהבתי בחבר מהצבא, איך אני מקדם את זה הלאה?

דודי בן 23 | כתב את השאלה ב-15/02/19 בשעה 21:16

שלום לכולם

אני משוחרר כבר שלוש שני ולא מצליח להוציא את זה מהראש שלי אני גיי בארון והיתאהבתי בחבר מהצבא לא יודע אם זאת היתאהבות אבל לא אכפת לי אני רק יודע שאני חרמן עליו בטרוף ומוכן לעשות בישבילו הכל לא מפריע לי שזה יהיה חד צדדי אני גם לא כלכך מעוניין שהוא ירד לי וכאלה אני רוצה לפנק אותו לא שהוא אותי
אני מוכן לעשות הכל ובהכל אני מתכוון לכל מה שיעלה לו בראש כמובן לא משהו מסכן חיים וכאלה רק בפן המיני הוא סטרייט וזיין גדול אני יודע כי היתי איתו בכמה סיטואציות הוא חרמן לא קטן ואני יודע שזה יהיה כיף
הכרתי אותו בצבא בגדוד שלי הינו חברים טובים ואז ניהיתי מפקד שלו כמובן שדאגתי לו ופינקתי אותו אפטרים וזה
אהבתי שהוא יושב איתי במשרד אז הוא לא עשה יותר מידי משימות והיה לנו קטעים כאלה של מכות בישבן ונגיעות בזין אבל לא בקטע מיני הישתחררנו והוא גר רחוק אבל אני מישתדל ללכת אליו כמה שאני יכול

אני רוצה שזה יהפוך לקטע מיני ואני לא יודע איך
בבקשה תעזרו לי בבקשה

ללכת על זה?

כן

לא