האם להמשיך בקשר במצב כזה?

אלמוני בן 25 | כתב את השאלה ב-14/02/19 בשעה 22:05

היי לכולם,
הסיפור שלי הוא כזה :
אני בן 25 וחברה שלי בת 24
אני מנהל זוגיות איתה קצת יותר משנה וחודשיים, לאחר שלושה חודשים של זוגיות, הייתה לנו פרידה של כמעט חודש, שאחריה חזרנו והכול היה בסדר מאז ועד היום והאהבה פרחה מחדש.
הבעיה העיקרית שנוצרה היא הסכסוך שלי עם המשפחה שלה - זה קרה לאחר כשבעה חודשי זוגיות ועד היום - כחצי שנה של נתק מוחלט ביני לבינם.
מאז מה שקרה, אנחנו עושים את רוב הלילות אצלי בבית וגם סופי שבוע רק אצלי בבית, עם המשפחה שלי.
חשוב לי להדגיש שמדובר בבחורה טובה ואיכותית, עם לב זהב ונתינה גדולה.
אחת שיודעת להראות אהבה ולתת מעצמה והזוגיות שלנו טובה מאוד בסה"כ (יש ריבים קטנים פה ושם), אבל אני אוהב אותה באמת ומכל הלב.
השאלה שלי היא האם הייתם מוותרים על הקשר נוכח הסיבה הזו ובמידה וזה יימשך גם בעתיד?
בסופו של דבר, אתה מתחתן עם הבחורה ולא עם המשפחה שלה, אבל עדיין מדובר בגורם שהוא חשוב בחיים של בן אדם.
כששאלתי אותה ודיברתי איתה על זה, היא טוענת שמה שחשוב זה שאנחנו ביחד, ושבשבילה, אני מספר 1 ותמיד אהיה ושאם היא תצטרך לבחור בעתיד ביני לבינם, היא מבטיחה שהיא תבחר רק בי ושאני הכי חשוב והכי יקר לה בעולם (ברור שלא הגיוני לשים בן אדם במצב כזה של לבחור בין זוגיות למשפחה, אבל יצא לי לשאול אותה על זה, כדי להבין איפה אני עומד מבחינתה בתסריט הכי גרוע שיכול להיות)
היא מבחינתה, זו לא עילה לפרידה והיא אוהבת אותי מאוד וטוענת שזה יסתדר בסוף והם יתמכו בנו וגם אם לא, לדעתה זה לא יעיב על הקשר בעתיד.

סליחה שקצת חפרתי...
אודה לייעוץ שלכם :)

האם להמשיך את הקשר ?

ברור שכן, האהבה תנצח

לא, זה סיכון והקשר עלול ליפול בעתיד