מישהו עוקב אחרי! מה עושים במצב הזה?

ענת בת 21 | כתבה את השאלה ב-14/02/19 בשעה 21:28

מישהו עוקב אחרי ?
אני כל יום הולכת לגינה עם הילד שאני מטפלת בו, הגינה מתחת לבית שלהם.
באופן קבוע יושב שם מישהו (לדעתי ערבי)
הוא שם כבר כמה חודשים, עם אותם בגדים רגילים (בקיץ היה לו ווסט זוהר כזה, והוא לא היה כל יום)
הוא טוען שהוא עובד בעירייה ומנקה כל יום את הגינה, אבל רוב הזמן הוא יושב על הספסל.

(ממתי עובדי עירייה מנקים כל יום? הוא שם כל הבוקר , כל יום!)

בקיצור, הוא רואה אותי ואת התינוק מרחוק וממש מחפש אותי כל הזמן, מסתכל בלי סוף ומחכה שהמבטים שלנו יצטלבו כדי להגיד לי ״שלום, בוקר טוב״.
הוא אומר לי שלום כל יום. אני עונה לו בניפוף.. או בבוקר טוב, הוא מת שנמשיך לדבר ואני פשוט מנסה להתחמק וללכת אבל זה מתחיל להטריד אותי כי הוא ממש יושב שם ומחפש אותנו, הוא בן איזה 40-50
אם אנחנו הולכים רחוק קצת הוא הולך למקום שיודע שנעבור בו כדי להיתקל בנו...
אני מרגישה שהוא בוהה בי כל הזמן ומחפש אותי. ממש. כאילו הוא מחכה שם כל יום שנבוא.
מחפש את התינוק גם... רוצה להתקרב אליו כדי להתקרב אליי וזה מטריד ביותר , אולי ראיתי יותר מידי סדרות על פסיכופטים אבל אני חוששת שהוא מתכנן משהו...
אולי הוא פוטר מעבודותו בקיץ והוא ממשיך להגיע רק בגללנו?!? למה הוא שם כל היום??

מה עושים במצב כזה?
אין לי אפשרות לא ללכת לגינה הזו כי ההורים של הילד יושבים לי על הראש שנלך לשם, ואני גם מפחדת להתקשר לעירייה או משהו כדי שלא יפגעו לאדם בפרנסה. אולי הוא סתם נחמד?
מה עושים?

מה דעתכם?

הוא סתם נחמד/בודד

הוא פסיכופט /מתכנן את החטיפה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"