המשפחה שלי מושלמת, כולם עושים תפקידים מטורפים בצבא. מרגישה לוזרית. מה לעשות?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-14/02/19 בשעה 14:24

היי כולם,
טוב אז קודם כל תודה שאתם קוראים את זה, קצת מוזר לי פעם ראשונה שאני כותבת פה חח
זה יהיה ממש ארוך והשאלות מסומנות ב** כדי שתזהו תודה רבה מראש3>
אז כמו שכתבתי בכותרת יש לי משפחה מדהימה, כולם מוצלחים נורא, איטיליגנטים מאוד, הצליחו להגיע לתפקידים ממש טובים בצבא, הוציאו בגרות משוגעת ותוך כדי רובם עסקו בספורט והצטיינו ובקיצור מושלמים כאלה. ושלא תבינו לא נכון אני אוהבת אותם מאוד ומפרגנת להם(אחות ובני דודים) ואני גם הייתי מצטיינת ובצופים והכל ובעיקר סופר סופר מורעלת להתגייס ואז בקיץ בין יא ל-יב התחילו לי כאבי בטן ומפה לשם אני כבר כמה חודשים טובים בבדיקות וכנראה יש לי מחלה גנטית די נדירה ואני פוחדת שלא יתנו לי להתגייס, אז יש לי שתי שאלות:
1.** יש תפקידים נורמלים שהם לא פקידות שאפשר להתנדב אליהם?**
2. אני מרגישה כל-כך לוזרית, כזאת גרועה אני בחודש וחצי האחרון הגעתי בערך 6 פעמים לבית הספר. זהו- מתלמידה מצטיינת לכזה דבר, ציונים גרועים לא מסוגלת ללכת לצופים ובעיקר מתביישת בעצמי נורא, אני לא טובה כמוהם, לא תהיה לי בגרות טובה, ספק אם יגייסו אותי לצהל, אני לא יפה כמוהם ואני יודעת שזה נשמע כמו רחמים עצמיים אבל האמת? שאני פשוט כנה עם עצמי כרגע.
אז השאלה שלי היא כזאת, **זה נורמלי להרגיש ככה? יש דרך להפסיק להרגיש ככה?**
אני כולכך רוצה את החיים שלי בחזרה, ללמוד להיות עם חברים לעבוד ללכת לצופים לעשות הכל אבל במקום זה אני בבית עם משככי כאבים וזה שובר לי את הלב לראות תמונות שלהם על מדים מרגישה פשוט נחותה

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2019-02-16 16:05:15

קודם כל תודה האמת שהייתי ממש נסערת כשכתבתי את זה צהל זה חלום לכרגע, משתדלת לעשות את ההכי טוב שלי:)
באמת תודה למי שענה על הסקר וכתב עצות.
שמור עדכון

האם ההרגשה לגיטימית?

כן זה נורמלי

זה אינדיבידואלי

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"