אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

סובל בבית, אמא שלי הורגת אותי, זה מוקדם מידי לגור לבד?

עמית בן 23 | כתב את השאלה ב-06/02/19 בשעה 18:01

שלום אני חייל משוחרר, ואני סובל ברמה בלתי נסבלת מלחיות בבית..
פשוט לא טוב לי עם החוקים של הבית ואמא שלי במיוחד עושה לי לא טוב ..
אז ככה חברה שלי משתחררת מהצבא בעוד חודש, והתכנון היה שהיא תעבור אליי כי אני גר במרכז הארץ ויש יותר אפשרויות תעסוקה ולימודיים.
ולפי מה שעובר עליי בבית אני ממש לא רוצה שנגור פה..
בקיצור חברה שלי העלתה בעבר שאם אני רוצה נגור אצלה .. אבל היא גרה בצפון ואני לא רואה את עצמי גר בצפון אחרי שאני כל חיי רגיל לחיות במרכז הארץ.
ומצד שני אני לא רוצה להשכיר דירה..
יש לי בצד 150 אלף ואני כל הזמן חוסך כסף רק בשביל להגיע לסכום שאני יוכל רק לקחת משכנתא ולעוף מהבית..
אני לא יודע מה לעשות ואם אוכל להמשיך לסבול ולגור בבית תודה מראש לעוזרים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "