אני משרת בשריון כבר 11 חודשים ורוצה לצאת גם אם זה יעלה לי בחיים שלי. מה לעשות?

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-04/02/19 בשעה 14:58

אני משרת בשריון כבר 11 חודשים בצבא
אני כל היום בדיכאון, מתחנן לכל הגורמים האפשריים שישלחו אותי לבסיס קרוב לבית או שיוציאו אותי מהצבא ואני נתקל כל פעם בסירוב, המפקד האישי אדיר , הס.מ״פ ברק , המ״פ עמית , הקב״ן ניר, הסמח״ט צפריר ואפילו המח״ט דודו...כולם התעלמו ממצבי, כולם אמרו שמדובר בבן אדם שמחפש תשומת לב והמצב שלי תקין ואני סתם משקר. אני כל היום נמצא עם נשק עליי ואני כל היום חושב פשוט לדרוך את הנשק לירות בעצמי ולסיים עם זה אבל אני חושב על המשפחה שלי ואני לא רוצה לפגוע בהם
מישהו יכול להגיד לי אולי לאיזה עוד גורמים אני יכול לפנות כי אני מוכן לעשות הכל כדי לצאת מפה אפילו אם זה יעלה בחיים שלי.
לכל החושבים שמדובר בעוד איזה ״עוקץ״ שלא רוצה לשרת בצהל, לפני שהתגייסתי הצבא היה נושא חשוב מאוד אצלי אפילו הייתי בגיבושים לשייטת 13 וחובלים אבל מאז שנכנסתי למערכת אני פשוט אבוד לא מצליח למצוא את עצמי בתוך המערכת כל היום עצוב בקושי אוכל ומה שאוכל אני מקיא מעביר לילות רצופים ללא שינה וגם אם מצליח להירדם גם לפחות 3 פעמים בלילה
מבקש שתעזרו
תודה רבה ושבוע טוב

האם כדאי לפגוע בעצמי ?

כן, אם אתה סובל תעשה הכל כדי לסיים את הסבל הזה

לא, תחשוב על המשפחה

.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"