האם יש דרך לסרס את עצמי מינית ולהפסיק לחשוב על סקס?

רחלי בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/01/19 בשעה 22:24

אני מבקשת למי שיש תגובות רעות שלא יגיב,
אני רחלי, מהצפון, דתיה ומאמינה גדולה (כן גם לדתיים יש מחשב ואייפון)
אני מוצאת את עצמי המון חושבת על סקס, מסתכלת על גברים ומפנטזת על סטוצים ואני יודעת שזה לא משהו שאני רוצה לעשות (גם סקס וגם לחשוב על זה מלא)
מוצאת את עצמי נכנסת לאתרי פורנו מדי פעם ופשוט מפנטזת...
אני בתולה, לא התנשקתי ואני גם לא רוצה.. מחכה לגבר הנכון ולחתונה.
כבר הרבה שניים שאני לא יודעת איך להוציא את זה מהראש שלי, אני מרגישה לפעמים שאני מתפוצצת מהורמונים וזה כמובן נובע מהחשיפה שלי לחילונים יום יום ולפורנו.
זה פוגע לי בעבודה, בחיים התקינים, פשוט רוב הזמן אני חושבת על סקס ומגע וזה מוציא אותי מריכוז.
אני רוצה להפסיק לחשוב על זה לגמרי ולא להיות חרמנית יותר. פשוט להיות אדישה לסקס ולא לרצות את זה
איך עושים את זה? אני יודעת שיש טיפולים פסיכיאטרים או משהו אבל לאן ללכת? או שיש תרופות להורדת לבידו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"