גברים יצחקו עלי אם ישימו לב שאני שמה פאה?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-22/01/19 בשעה 12:37

השיער שלי בעייתי מאוד ועדיין לא מצאתי פיתרון לסדר אותו.
הוא תלתלי ויבש וכל הזמן עומד, גם אחרי שגזרתי חצי ממנו הוא גדל אבל לא נראה בריא.
קניתי פאה אחת לפני כמה חודשים, פאה חלקה עם פוני שמאוד מחמיא.
תכננתי ללבוש אותה בחורף הזה בעיקר עם כובע ככה שזה נראה 99% שיער אמיתי.
בטעות בלי לשים לב גזרתי יותר מידי מהפוני ואפשר להגיד שהרסתי אותה, ככה שלא יצאתי איתה מהבית.
בימים האלה אני מחפשת באנגלית Lace wig, פאה דקה, מאוד מציאותית שאפשר לשנות איתה תסרוקות.
אני חושבת שאני גם פחות התבייש איתה כי פאות רגילות של פוני, סיכוי גבוה שישימו לב שזאת פאה.
אני מאוד מתביישת בשיער שלי ומרגישה כמו שהייתי בתיכון, כל הזמן עם שיער אסוף וקרמים שזה גורם לי להרגיש פשוטה, משעממת וחסרת טעם.
בגלל שהשיער שלי נותן לי הרגשה כזאת על עצמי, הלבוש שלי תמיד פשוט ככה שאני לא מושכת תשומת לב. אף פעם לא קרה שגבר פנה אלי או התעניין בי, ככה שאני מרגישה ממש פשוטה שאפילו לא מסתכלים עלי.
אני רואה בנות בחו"ל עם פאות שמסתובבות חופשי איתם, והן נראות שונות ונשיות.
כשרק בדקתי את הפאה בבית הרגשתי ביטחון עצמי ופתאום ראיתי איך ששיער אחר גורם לי להיות יפה ואחרת.
אני עדיין מחפשת במחיר טוב ובאותו זמן חוששת מה גברים יחשבו עלי.
אם נניח קורה מצב שאני מכירה מישהו והוא שם לב או שאני מספרת לו, האם זה ירתיע אותו?
מה הדבר הראשון שעולה לגברים בראש כשהם רואים או שומעים מישהי עם פאה?