רוצה לחזור בשאלה, לא יודעת איך להגיד את זה להורים שלי. מה לעשות?

אובדת עצות בת 15 | כתבה את השאלה ב-21/01/19 בשעה 20:12

היי אני בת 15 ואני לא מרגישה חיבור דת איבדתי את האמונה באלוהים ולא מעוניינת להיות חלק מהחברה הדתית
אני רוצה לחזור בשאלה אבל מתי שאני מדמיינת שאני מספרת להורים שלי אני יודעת שהם יצרחו ויגידו שאני גומרת עליהם ושהם לא יכולים יותר ושאני גרועה ושהם לא מאמינים שזה בא ממני ויציקו לי וינסו להחזיר אותי בתשובה הם לא יסלקו אותי מהבית אך הם ייקחו את זה בצורה מאוד מאוד קשה וכל הזמן יגידו במה טעינו וכדומה
אני בסך הכול ילדה אני לא מסוגלת נפשית לראות את ההורים שלי מתפרקים לי מול העיניים ועוד בגללי !! אבל אני לא יכולה יותר לחיות בשקר אני מחללת שבת כשרות וכל מצווה אפשרית בסתר אני שונאת את הדת אבל אני אוהבת את ההורים שלי
אני לא יודעת מה לעשות האם לסבול נפשית עוד כמה שנים ואז שאגור בבית משלי אחיה חיים משלי וגם יוקל עליהם [ אם אני אחליט לספר להם בבגרותי] אז יוקל להם שהנגע לא בבית שלהם
ומצד שני אני אומרת שהם ההורים שלי והם יצטרכו לעבור עם עצמם ולעשות חשבון נפש ולהגיע למסקנה שזה החיים שלי והם לא יכולים להכריח אותי ושהם ילמדו לקבל את האנשים השונים מהם

אני אובדת עצות בבקשה עזרהההה

לספר עכשיו או לחכות לבית משלי

לספר

לחכות