ההורים כל הזמן רבים ומאיימים בגירושים, אני סובלת, את מי לשתף?

סובלת בת 15 | כתבה את השאלה ב-19/01/19 בשעה 19:13

אז היי, אנחנו בסך הכל בית טוב.
יש לי אח קטן בן 12 אח גדול שעזב את הבית ואחות גדולה בצבא כך שיוצא שאני העצמאית והאחראית בבית.
מאז שהייתי קטנה אחי הגדול ואבי היו רבים כל הזמן,לפעמים גם הגיע למצב שהיו מאיימים עם משטרות והמשפחה הייתה באה וזה היה יוצר גם חיכוכים בין אמא ואבא, כי בכל זאת הוא הבן שלה.
אני תמיד הייתי הילדה הכי רגישה במשפחה ככה שהייתי לוקחת את זה הכי קשה מכולם, הייתי בוכה ובורחת לשכנים ואפילו מגנה בגופי כדי שלא ילכו מכות.
זכור לי מקרה מסוים שצילק אותי לכל החיים בסביבות כיתה ה'.
אני מתמודדת עכשיו עם גימגום כתוצאה הטראומה.
היו פעמים ששמעתי את הההורים שלי מדברים על מזונות וגירושים ואיימתי שאני אפגע בעצמי אם הם יעשו משהו כזה.
אבל ההורים שלי מאוד אוהבים בסך הכל ואני יודעת שהם לא יתגרשו.
מאז שאח שלי התבגר ועזב את הבית הכל היה יותר טוב.
בחצי שנה האחרונה הבית ממש פרח וההורים נראו מאושרים מאי פעם וכך גם אני ואחי הקטן.
לפני שבוע אני ואחי הקטן רבנו עם אבא ריב ממש גדול והוא התנהג אלינו ממש לא יפה אמא התערבה ובסוף יצא ששלושתינו רבנו איתו.
אני ואחי כבר השלמנו איתו והכל בסדר בינינו אבל ההורים לא השלימו והם לא מדברים וזה שובר אותי
שמעתי היום את אמא שלי אומרת בטלפון שזה זמני, אז שאלתי אותה מה זמני והיא אמרה לי אני ואבא שלך זה זמני ואז פשוט חזרתי הביתה הלכתי לחדר והתחלתי לבכות בשקט כדי שאח שלי לא יראה כי הוא גם מאוד מפחד מגירושים שלהם.
מאז שזה קרה זה מחזיר אותי לגיל 10 שהייתי צריכה לספוג את כל הריבים שלהם.
חשוב לי לציין שאני ילדה מאוד שמחה, טובה בלימודים, עוזרת בבית ומצטיינת חברתית ובשבוע וחצי האחרון איבדתי את כל שמחת החיים שלי וההורים יודעים בגלל מה זה.
אפילו המורה שלי שמה לב לזה.
אני כל הזמן בוכה ולא רוצה לבוא הביתה.
לא יודעת מה לעשות, הם לא רוצים לדבר ואני כל כך סובלת מזה.
אם הם יתגרשו אני אמות.
תודה מראש לעוזרים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"