שכן בלתי נסבל עם התנהגות בהמית ומלוכלכת, עצות איך לגשת אליו?

אהוד עזרא בן 22 | כתב את השאלה ב-11/01/19 בשעה 10:57

שלום רב,
אני פונה בנוגע לשכן בלתי נסבל.
מלוכלך רעשן בלשון המעטה החזקה ביותר.
אני סטודנט לכלכלה וסטטיסטיקה ולומדת במשך מספר שעות דו ספרתי כל יום וממעט לישון מרוב עומס לימודי.
כשאני רוצה לישון סוף סוף בשעה 3:00 השותף לחדר משמיע מוזיקה שעוצמתה המוערכת היא 110 דציבלים שזה מאוד מאוד חזק (כמעט פי שתיים מתינוק בוכה).
השמעת מוזיקה זו היא דבר שבשגרה אצלו כמו גם מסיבות עם חברים ערסים ממסלול לימודיו בפילוסופיה (זה לא אומר כלום על המקצוע סליחה עם הכללתי),בנוסף לכך,פניתי למעונות בבקשה לעזרה. טוענים שאני שקרן פרט לדיקנאט שהסכים אחריי 4 חודשי גיהנום של בהם ישנתי אולי 15 שעות שבועיות להעבירו חדר עם שותף אחר שנחשב לשקט.
בתקופה בה מתבצעים התהליכים של ההעברה אני פונה אליכם בבקשה לעצות.
בנוסף לכך,המטבח נראה כמו שדה קרב של בצלים וכרוביות והוא כל כך מטונף שאני לא נכנס אליו פרט לערב למקלחת וגם אז אני לובש 3 שכבות גרביים כדי שלא יהיה סיכוי שהבצל ייגע בכף רגלי. ועוד לכך, השותף היה אוכל לי מהאוכל בכמויות לא פרופוציונליות (4 קופסאות קוטג' ביומיים ואני שהייתי מתאמן ברמות תחרותיות אוכל אחת ליום אז נאלצתי לקנות מקרר בגלל זה).ואני כן יחסית שותף טוב לדעתי אני הייתי משאיל לשותף דברים בשעת צורך למרות שאני ממש רוצה לחנוק אותו כל פעם שאני שומע או רואה אותו,וזאת בגלל ההיסטוריה ההתנהגותית שלו שהיא דורסנית בהמית מלוכלכת וחסרת התחשבות בעליל.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "