מתחם הייעוץ של לוינסקי

שכבנו ביום שנגמר המחזור והקונדום ״נפל״ יש סיכוי להריון?

מיכל בת 17 | כתבה את השאלה ב-13/01/19 בשעה 20:14

היי,
שכבתי עם חבר שלי ביום שנגמר לי המחזור, היינו עם קונדום אבל הוא ירד ממנו (לא משנה פרטים חחח), הוא ישר שם לב ועצרנו אבל אני עדיין ממש בלחץ.
לא לקחתי את הכדור למרות שדי נלחצנו מכל מיני סיבות.. עבר חודש בדיוק מאז שקיבלתי מחזור (המחזור שלי לא סדיר) ו3 שבועות מאז ששכבנו.
אני לא חושבת שיש סיבה שאהיה חלילה בהריון כי הוא שם לב ישר.. אבל בכל זאת זה היה כמה דקות לפני שהוא גמר ובדיוק כשנגמר המחזור..
יש סיבה להילחץ? מה לעשות? הייתי רגועה אבל לפני כמה ימים התחלתי להיכנס ללחץ שוב..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"