משבר עם החבר הכי טוב, לוותר על האגו ולשלוח הודעה?

??? בת 24 | כתבה את השאלה ב-29/12/18 בשעה 20:02

כבר חודש שהחבר הכי טוב שלי לא מדבר איתי.
הכרנו לפני 6 שנים ומאז היה לנו את הקשר הכי יחודי ומדהים בעולם!
הוא כמו אח שלי הגדול (לפעמים הקטן), המשפחות שלנו מכירות ואנחנו אחר אצל השניה כל הזמן!
בשנה האחרונה היו לנו כמה ריבים טיפשיים אבל באמת שאנחנו לא יכולים אחד בלי השניה אז כמובן שהשלמנו תוך יום יומיים וחזרנו לשגרה.
אנחנו לא גרים באותה עיר, בזמן האחרון הרגשתי ריחוק לא אופייני, הוא לא רצה שאבוא אליו ומהודעות יבשות זה פשוט הגיע למצב שלא דיברנו כבר חודש.
בהתחלה ניסיתי לדבב אותו, לשאול אם קרה משהו ואם עשיתי משהו והוא אמר שהכל טוב (למרות שברור שלא...)
הוא כל כך כל כך חסר לי ואני מתה לשלוח הודעה!!!!
הוא חלק משמעותי בחיים שלי ב6 שנים האלו.
אבל מצד שני אני פגועה ברמות. עצוב לי שהוא לא מתעניין בי ושאני צריכה לרדוף אחריו (כשזה לא פעם ראשונה ולא שלישית...)

מה לעשות?
לוותר על האגו ולשלוח הודעה?
אם זה היה כל אחד אחר לא הייתי מסכימה שיתנהגו אלי ככה אבל הוא באמת החבר הכיייי טוב שלי ואני לא רואה אותו מחוץ לחיים שלי..

מה לעשות?

לשלוח הודעה

לא לשלוח...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"