היחס של גברים לנשים מזלזל ומשפיל!

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/03/14 בשעה 16:24

בזמן האחרון, ככל שאני גדלה וגדלה אני נסחפת לדברים חדשים ומגלה דברים שלא ידעתי לגבי נשים וגברים והיחסים בניהם.
זה התחיל שעד לפני שלוש שנים לא היה לי מושג שגברים מסתכלים לבנות על התחת ודברים כאלה קטנים, עכשיו..עכשיו זה כבר מאוד מציק לי.
רוב הגברים דוגלים בזה שנשים צריכות להכין אוכל לנקות להיות צנועה מטופחת לספק אותם זה מעצבן אותי!
וזה לא מספיק הנשים תורמות לכך, מתלבשות קצר מבליטות והכל על מנת שיסתכלו, זה ממש מפריע לי זה מרגיש כאילו נוצרנו בשביל לספק אותם.
גם באתר שמישהי רושמת שמפריע לה שבעלה הולך למועדון חשפנות (זה הדוגמה היחידה שעלה לי לראש) כולם נגדה.. שהגבר יעשה מה בא לו והוא חייב לספק את הצרכים שלו.
כל הזמן אני חושבת על זה וזה מאוד מעצבן!
נכון אפשר לסובב את הגלגל אבל האמת שכולם יודעים שזה אפילו לא קרוב..
אני מרגישה לפעמים שכל מה שאני זה רק מישהי שנועדה כדי שגברים יסתכלו ויהנו,
זה נראה לי מזלזל שגברים מסתכלים במשהו שהוא לא שלהם (חברה) ושיש חברה כולם דוגלים בפה אחד שעדין מותר לעשות אלף ואחד דברים בקשר לבנות..
אני חושבת שאני היחידה שחושבת ככה , בכל מקרה אשמח לשמוע דעות נגד ובעד..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"