רוצה להציל את הזוגיות שלנו, איך ניתן לתקן את המצב?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-15/12/18 בשעה 14:58

שלום לכולם, אני בת 24 וחבר שלי בן 28...אנחנו בזוגיות של שנה וקצת. חשוב לציין שזה סיבוב שני של שנינו אחרי שבעבר היינו ביחד שלוש שנים והייתה פרידה מאוד מכוערת ואחרי שנה וחצי חזרנו. היו המון הבטחות מצידו שהוא לא יפגע בי יותר כמו בעבר,שדברים לא יחזרו לעצמם ויתנהלו בצורה מכוערת,שהוא השתנה והבין את הטעויות שלו ובאמת יעשה הכל כדי שאהיה מאושרת,באמת הכנסתי אותו ללב שלי שוב ואין ספק שהוא קיים את ההבטחות שלו, הוא היה מאוהב בי עד השמיים,כיבד אותי,עשה הכל בשבילי,התקשר והתכתב,ידע להרגיע אותי ותמיד השקיע בי מכל הבחינות....היו לנו דיבורים על חתונה וילדים ובאמת בצורה רצינית ולא כמו שני ילדים קטנים. בחודשיים-שלושה האחרונים משהו הלך לאיבוד,זה. תחיל מדברים קטנים, שהערתי לו שהוא כבר לא מעריך אותי כמו פעם,התחילה תקופה אינטנסיבית של ריבים כל יום,כל הזמן איים בפרידה, הסברתי לו שזה כואב לי לדעת שכל יום מחדש הוא אומר את זה ומוותר עליי. הוא נוטה למצבי רוח,אומר כמובן שהוא אוהב מאוד ושאני האישה הכי מדהימה שיש אבל שכואב לו לדעת שהוא פוגע בי ושאני בוכה בגללו ושעדיף לי למצוא מישהו אחר. הסברתי לו שאני רוצה שנחזור להיות מה שהיינו ובאמת שהוא משתדל אבל מספיק ריב הכי קטן ששובר את שנינו ושוב חוזר חלילה והוא אומר שהוא חושב שעדיף שניפרד ושוב אני בוכה ואומרת לו שאני רוצה להילחם על הקשר הזה. החלטנו שניקח הפסקה בעבר לכמה ימים אבל כל יום-יומיים אחד מאיתנו היה שולח הודעה ונשבר ואומרים שאנחנו אוהבים ומתגעגעים...זה באמת היה עוזר אבל שוב אחרי תקופה מסויימת הכל היה חוזר לאותו המצב. בגלל זה כששוב רצה שניפרד לפני שבועיים אמרתי לו שניקח הפסקה שבה באמת לא נדבר ושנינו הבטחנו שזה כדי להירגע ולראות איך אפשר לתקן ולחזור לאושר שלנו.
כל יומיים-שלושה שלחתי לו הודעה שאני אוהבת אותו והוא היה מגיב לי שגם הוא והיה ממש מדהים. ביומיים האחרונים כששלחתי הודעה כדי שנקבע לשבוע הבא שניפגש הוא היה קר וכשהערתי לו על זה הוא תקף אותי בוואטסאפ והתעצבן. שאלתי אותו אם יש סיכוי שניפרד שניפגש ואמר שהכל יכול להיות ותשובות מוזרות כאלה שמשתמעות לשני פנים. הסברתי לו שלפני ההפסקה אמר שהמטרה שלה היא להשתפר ולמצוא לנו פתרונות ופתאום הוא מעלה את זה כאופציה. בכל אופן הרוב יגידו לי לחתוך אבל יש לנו היסטוריה ארוכה ואהבה ענקית ואני לא רוצה לוותר. אנחנו אמורים להיפגש עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם יעזור שלא אדבר איתו עד אז ובאמת אתן לו להירגע ואיך להתנהג ומה לומר כשניפגש. שוב,שנינו במפורש מכוונים להישאר ביחד ולהשתפר אבל עדיין יש ספקות שהכל יחזור למסלול הרע. מה אפשר בין היתר לעשות כדי שיעריך אותי. יותר ולא אהיה מובנת מאליו, עשיתי מספר טעויות בהתנהלות שלי וזו התוצאה. הראיתי לו שאני פה לא משנה מה ואני תמיד זמינה והרבה פעמים דברים באים ממני,איך אוכל לתקן את זה?