חמתי כל הזמן משוויצה ועושה תחרויות וזה מעצבן אותי. מה לעשות?

lior בת 32 | כתבה את השאלה ב-13/12/18 בשעה 21:32

חמתי אישה מעצבנת שכל הזמן רוצה להראות שמה שיש לה הכי טוב והכי יקר. כשאנחנו הולכות לקניות תמיד אבל תמיד היא תגרום לי לקנות ראשונה ואחרי שכבר קניתי היא תלך כדי לקנות משהו יותר טוב! היא מהטיפוס שיגיד המגף שלי עלה 500 שקל ולא 400, ושלי חברה כזו, והצבע שלי יותר מתאים להכל, וכל דבר שאני אספר לה שקניתי או קיבלתי לדוגמה ארנק. קיבלתי ארנק במתנה התלהבתי ממנו הראתי לה והיא אמרה לי חמוד.. אבל קצת תאים, ושלה יש 2 תאים לכל הכרטיסים, וככה היא עושה עם כל דבר ודבר שאני קונה וזה פשוט מעצבן אותי. כל דבר שמראים לה היא חייבת להראות ששלה יותר טוב ועושה תחרויות נמאס לי. מה לעשות?