סיממו אותי והחבר חושב שבגדתי מתוך רצון, איך להחזיר אותו אלי?

בדויה בת 18 | כתבה את השאלה ב-09/12/18 בשעה 22:03

היי אני אשמח לעצות דחופות המצב שלי קשה
חבר שלי נפרד בתחילת השבוע,ודיבר איתי הודעות בקטנה במהלך השבוע
בסופש הלכתי לחבר של חברה הוא הזמין אותנו לשבת ובמקרה זה בן דוד של האקס שלי.. של חבר שלי יותר נכון..
ושתבינונאת המצב-נפרדנו אבל הוא עדיין היה מקנא לי ומעיר לי ושולח לי הודעות כאילו אנחנו זוג..ביגלל זה פירשתי את זה כפרידה מוחלטת כי הואאמר לי במפורש אני לא מעוניין לחזור אלייך אחרי ריב קשה שהיה לנו
בקיצור אחד הבני דודים שלו שם לי סם בכוס ונישק אותי,זה נגמר רק בנשיקה למזלי כי הצלחתי בשארית כןחות להילחם ולהוציא את עצמי מהדירה,חברות שלי נטשו אותי
אני לא אדם בוגדני! לעולם! אני כל כך אוהבת אותו ורוצה אותו,לא חדבתי בחיים לבגוד. אני זוכרת רק כת ההתחלה ומשם הכל מעורפל לי.
אבל בוודאות לא שכבנו. התנשקנו והעפתי אותו. נכון שלא הייתי צריכה לשבת בדירה הזו בלי שום קשר לזה שזה בן דוד שלו (למרות שלא ידעתי את זה אלא רק בסוף כי אני לא מכירה אותם)
החבר שלי לא מוכן לשמוע ולא מאמין ששמו לי סם בכוס. ובוודאות שמו. אני היחידה שהתעלפתי שהכל היה מעורפל לי מכוס אחת.
הוא נפרד ממני ולא מוכן לשמוע. אני ממררת בבכי כי איך האדם שהכי קרוב אליי חושב שאני משקרת? הוא יודע שאני לא בוגדנית זה לא האופי שלי אני לא כזאתי
מה שקרה שם זה פשוט עשו לי עוולל והוא בטוח שבגדתי בו ואמר לי להוכיח לי במשהו גדול שאני אוהבת אותו כדי שיחזור אלי
איך להוכיח לו? לא יכולה בלעדיו
תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"