בקשר 3 חודשים והבן זוג החליף את הפורנו בדוגמניות אינסטגרם. אני מקנאה! מה לעשות?

לונה בן 28 | כתב את השאלה ב-06/12/18 בשעה 21:04

בכל פעם שהוא פותח את האינסטגרם שלו אני רואה מלא בנות בבגדי ים. הוא אמר לי שמאחר והוא נגד פורנו (מסיבות מוסריות.) זה סוג של תחליף. אני ממש מקנאה. אתמול כשהוא פתח את המכשיר ראיתי שהוא לא רק עובר על הפיד אלא נכנס לפוסטים עצמם… פוסט מסויים של בחורה צעירה היה פתוח.
יש לציין שאין לי בעיה שיראה פורנו ומשום מה האינסטגרם מרגיש לי "אישי" יותר, שם הוא יכול לדבר עם בחורות להגיב להן והן לו...הוא טוען שהוא לא מגיב להן ולא עושה לייקים. זה מחרפן אותי וגורם לי לרצות לבדוק את המכשיר שלו בלילה או לחלופין להעלות בעצמי תמונות סקסיות שיקנא..מה עושים?