אני לא יודעת מה לעשות יותר עם עצמי. אני מרגישה מכוערת. איך להרגיש טוב עם עצמי?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-05/12/18 בשעה 17:43

אני לא יכולה לסבול את עצמי.. אני מתכוונת מבחינה חיצונית.. אני מרגישה מכוערת ולא טובה מספיק.
הרבה אנשים אומרים לי שאני כן יפה כי בכל זאת אני כן מטופחת ויש לי שיער יפה והכל אבל לא עוזר לי מה שאנשים אחרים אומרים לי כי אם אני מרגישה רע עם עצמי אז זה המצב.. ואני לא מצליחה לשנות את זה.
דבר ראשון אני נמוכה-1.63, כלום לא נראה טוב עליי הכל ארוך וענק עליי.
דבר שני אני אולי לא שמנה אבל לא מרוצה מהגוף שלי ובחיים לא אהיה! ושלא תבינו לא נכון, אני כן עושה ספורט ואוכלת בריא מאוד אולי רק לפעמים מרשה לעצמי משהו משמין אבל לא יותר מדי בכלל! בכל זאת נראה שהגוף לא משתף פעולה ואני עדיין נראת עגלגלה כזאת..
אני מרגישה באמת מכוערת אני לא מצליחה לעשות משהו שיגרום לי לאהוב את עצמי, נמאס לי לקנא בבנות כי כולן נראות לי הרבה יותר יפות וגבוהות והכל הולך להן.
סליחה על החפירה אבל אולי יש לכם עצות שיעזרו לי להרגיש יותר טוב עם עצמי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"