עדיין לא קיימתי יחסי מין בגלל הטרדה מינית שעברתי. מה לעשות?

אישה בת 26 | כתבה את השאלה ב-29/11/18 בשעה 22:23

היי לכולם, אז ככה אני בת 26 ועדיין לא הייתי בזוגיות או קיימתי יחסי מין, בגיל צעיר מאוד עברתי הטרדה מינית (בדיעבד לא כל כך השפיע על מהלך חיי )ולפני מס' שנים הייתי נורא ביישנית והעלתי לעצמי את הבטחון עצמי ככה שאני פחות ביישנית היום מפעם..
אני מאוד רוצה זוגיות ולקיים יחסים זה משהו שמאוד מציק ומפריע לי מאיזשהי סיבה לא ידועה.
אני מאוננת מדי פעם אז מרגיע אותי
אבל אני רוצה מאוד לעשות את זה כבר.
אני יודעת שסטוץ זה לא אופציה
וזוגיות טיפה קשה למצוא בימנו..
מה אתם מציעים לעשות בנושא?

עדכון מאישה, שואלת השאלה 2018-11-30 10:46:15

אתם צודקים באמת צריך להתאמץ ולחפש זוגיות אבל משהו עוצר אותי
אני לא בדיוק למה אני מפחדת להתאמץ או מתעצלת
התאהבתי מס' פעמים בחיי והתאכזבתי , אני בטוחה שאמצא את האחד אתן לו את כל הלב שלי.
בנוגע להטרדה מינית שעברתי , זה לא היה אונס זה היה נגיעה באברי מין על ידי קרובי משפחה מדרגה ראשונה אז ככה שאין לי כל כך עם מי לשתף את זה , גם לא עם בן זוגי לעתיד כי זה משהו מוזר ומפחיד לספר על קרובי משפחתה.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"