חברה שלי לא ממש מאתגרת אותי אינטילקטואלית, מפחד שאני משועמם ממנה. מה לעשות?

שם בדוי1 בן 18 | כתב את השאלה ב-21/11/18 בשעה 18:38

אני וחברה שלי ביחד 5 חודשים. אני מתגייס תכף למסלול מאוד ארוך ומסווג עם קבע בצבא והיא שמיניסטית. העובדות היבשות האלה בעצמן גורמות לי לערער בקשר בעיקר בגלל הפערים ובגלל שאנחנו לא חווים אותם דברים . היא סיפרה לי שהיא חוששת שאהיה סביב הצבא כל הזמן וככה לא יהיה כל כך חיבור, כשדיברנו על הנושא. בנוסף היא לא כל כך מאתגרת אותי מבחינה אינטלקטואלית. היא חמה ויפה וכיף לי איתה ואכפתית, אבל נגיד יש פעמים שהיא מספרת לי משהו ואני די משתעמם. אף פעם לא יצא לי להרגיש ממנה שהיא חכמה או משהו, היא לא סתומה אבל פשוט לא מתאגרת אותי שכלית, מקווה שהבנתם. אין לה כל כך ידע כללי והיא פשוט חסרת שאיפות ואפשר להבין כי היא עדיין בתיכון, בניגוד אליי שיש לי מסלול די ידוע ומתוכנן להמשך חיי. עזרה? מה אתם חושבים?