איך לדעת אם זה סתם או אמיתי?

לא משנה בת 13 | כתבה את השאלה ב-19/11/18 בשעה 17:05

היי כולם אז אני בת 12.6 והוא שכבה מעליי וגדול ממני בערך בשנתיים ..
הכל התחיל מהודעה ששלחתי לו בגלל חברה והשיחה התפתחה היה לי מאוד כיף לדבר איתו היה קליק כזה
דיברנו כל יום כמעט לפחות שבועיים ואז התרחקנו טיפה
והתחלתי לראות אותו בבית ספר ולהרגיש אליו דברים ..
הוא אמר לי שלום מדי לעם שהוא הופיע בטקס הוא דאג להסב את תשומת ליבי כמה ימים לפני ובאותו היום של הטקס ניסיתי לשכוח אותו ולהוציא את הלב שלי מכל הסיבוכים האלה אז ניסיתי לא ליצור איתו קשר עין
אבל הוא הופיע בטקס אז כמעט ולא הייתה פעם שלא ראיתי אותו מסתכל עליי פשוט דפקתי לו פרצופים והוא כתב לי על זה וזכר מי ישב לידי וכמה וכאלה לפרטים הקטנים..
לפני איזה שבועיים כזה חברה שלי ( לא הכי סומכת עליה) אמרה לי שהוא סיפר עליי לכל החברים שלו ושהוא צוחק עליי , אבל הוא מדבר איתי כרגיל וקורא לי בשמות חיבה ואני פשוט כבר לא יודעת למה להאמין..
ובנוסף בא לי לפתח איתו יותר שיחות, ולגרום לו גם לדבר איתי.. מה הייתם עושים במצב כזה מאמינים לידידה שלכם או מנסים לבנות אמון בקראש שלכם?

מה הייתם עושים

מאמינים לידידה

מנסים לבנות אמון בקראש

שואלים אותו למרות שאני אצא פדחנית למות