אני והאקסית שוכבים אבל היא לא מוכנה לחזור, להתקדם הלאה?

יוסף בן 20 | כתב את השאלה ב-17/11/18 בשעה 19:32

אני ממש צריך עצה רצוי של בחורה
יש בחורה אחת שלפני שנתיים נכנסה לי לחיים אחרי שהייתה בקשר ארוך עם האקס שלה של שנה וחציעם המון פרידות אחרי שהם נפרדו התחלנו לצאת ולהיכנס לקשר רציני די מהר והיינו ביחד שנה וחצי עד שבסוף היא נפרדה ממני כי טענה שהייתי לוחץ מידי ולא נתתי לה את החופש שלה עברו שלושה חודשים מאז שנפרדנו ובזמן הזה לא דיברנו אפילו מילה כי ניסינו להתגבר אחד על השנייה אחרי שנלחמתי עליה המון ואז יום אחד ראיתי אותה ברחוב ועצרתי להגיד לה שלום אמרתי לה שאשמח להיפגש ושהתגעגעתי היא הייתה קצת מופתעת מכל המצב אבל אמרה שהיא תשמח שנשמור על קשר כידידים אבת כמובן שציפיתי ליותר מהשנייה שעצרתי לידה כי היא כל העולם שלי
אחרי יומיים היא התקשרה ואמרה שצריכה לספר לי משהו לפני שאנחנו נפגשים כי היא לא רוצה שאפגע וסיפרה לי שחזרה לקשר עם האקס ואם אני לא רוצה לחזור איתה לקשר כדי לא להיפגע היא מבינה
חשוב להזכיר שאני גבר מאוד רגיש ופגיע והיא יודע את זה וחשוב גם להוסיף שהאקס שלה רב איתי המון עליה וניסה להרוס לנו תקשר ואפילו לפגוע בי אבל זה כבר סיפור אחר.
אמרתי לה שאני מקבל את זה ומבין כי החלטתי לעשות שינוי עם עצמי ולתת לה תחופש שלה וכשנפגשנו בפעם הראשונה יצאנו ביחד יום שישי לאכול משהו ובסוף נישקתי אות. והיא אמרה שזה לא מתאים ושאנחנו צריכים להישאר ידידים וששאלתי אותה אם קרה משהו בינה לבין האקס היא סיפרה שהוא נישק אותה פעם אחת לשנייה והיא אמרה לו לא לעשות את זה יותר והזיזה תראש ובפען השנייה שהוא ניסה לנשק אותה היא אמרה לולעוף ממנה ככה היא טוענת לפחות
המצב ביני לבינה התחיל קצת להתקדם והתחלנו להיפגש על בסיס קבוע והתחלתי ליהיות איתה כמעט כל סופש ויצא ששכבנו שבועיים ברציפות שישי אחרי שישי ואז היא פתאום התהפכה ואמרה שהיא רוצה שנתרחק שאנחנו לא מסוגלים ליהיות ידידים והיא לא מוכנה לחזור כי היא רוצה למצוא גבר חדש ולהתקדם הלאה אמרתי לה שאני מצטער לשמוע שהיא מרגישה ככה ושאקח צעד אחורה ואתן לה שקט ואז כשלא שלחתי לה הודעות ולא התקשרתי אז היא פתאום התחילה להגיד לי מה לא אכפת לך מה איתי אתה לא שולח הודעה לא כלום בקיצור חזרנו לקשר עוד פעם אחרי יום והמשכנו להיפגש הרבה והיום היא עוד פעם באה אליי ושכבנו שוב היה פשוט מושלם והיה לנו כלכך כיף ישנו מחובקים כל הלילה והחזרתי אותה לפנות בוקר הבייתה שההורים שךה לא ישימו לב שהיא נעלמה
אני רוצה גם להגיד שכל הסמן הזה שנפגשנו היא סיננה את האקס הקודם שלה כי הוא רצה להיפגש והיא רצתה ליהיות איתי ולא היה לה נעים להגיד שהיא איתי אחרי שהיא כלהשבוע מייבשת אותו בשבילי אניבאצת אובד עצות היא פשוט כל העולם שלי בחיים אף אחד ךא עשה לי טוב כמו שהיא עושה אבלהיא כלכך מקובעת על להתקדם הלאה ושוללת כל אופציה של לחזור אבל אני בנתיים מראה לה שהשתניתי הגבר שהיא רצתה שאהיה ובינתיים כיף לנו כלכך בבקשה תעזרו לי כי אני משתגע כנראה שמחר שאפגוש אותה היא כבר לא תיתן לי שוב נשיקה בפה וזה כלכך מתסכל אשמח לעצות ותודה רבה לכל מי שטרח וקרא הכל

להתקדם הלאה

לתת לה הזדמנות

לא לוותר אף פעם