רוצה להוציא רישיון נהיגה אבל, אין לנו רכב. מה עושים במצב כזה?

בדויה בת 19 | כתבה את השאלה ב-17/11/18 בשעה 17:46

היי אני בת 19 חיילת.
אני מאוד מעוניינת להוציא רישיון נהיגה אבל, אין לנו רכב . שזה מה שבעצם מנע ממני להוציא רישיון בגיל מעט יותר מוקדם .
אז השאלה היא כזאת במידה ואעבור את הטסט והכל : 1. אמור להיות לי מלווה ובסופו של דבר אותו מלווה חותם לי לאחר 3 חודשים וחצי שנה שנהגנו ביחד מס שעות מסוים , לי אין רכב מה אני עושה בסיטואציה הזאת אני שמעתי מחברה שיש איזה משרד שמתעסק בסיטואציה הזאת ונותן לי כסף ואז את הכסף הזה אני משלמת למורה נהיגה ואני נוהגת איתו והוא בעצם המלווה . אז האם זה נכון? למי אני פונה ?
2. כשאעבור את הטסט אני אצטרך לשלם על עצמי ביטוח כנהג צעיר? חדש? למרות שאין ברשותי רכב?
אשמח לעזרה , ולהכוונה בנושא .. תודה רבה לעונים