שכן דופק על הקיר עם פטיש ועושה כל מיני עבודות בבוקר!

שכן חסר אונים! בן 23 | כתב את השאלה ב-23/03/14 בשעה 08:13

יש לי שכנים קומה מתחתי.. הריצפה שלי זה התיקרה שלהם.
הם הדירה היחידה בקומה .
אנחנו חיים ביחד שנים לא מעטות בשקט
עד שלפני חודש וחצי שהשכן החליט ברוב חוצפתו לפתוח מאין סוג של נגריה פרטית בתוך הבית..
זאת אומרת שהחדר שלי פשוט רועד 247!!!
החוצפן הזה מתחיל לדפוק על הקיר או על מה שיהיה בשעה 3:00 בבוקר !!!
הרעשים הבלתי נסבלים האלה כמעט אני שומע אותם ללא הפסקה!!!!
אתם לא יכולים לדמיין לעצמכם כמה זה פשוט נ-ו-ר-א-י !!!!!!!

גם לפחות ביום שבת יום המנוחה הם לא מרפים!!
פשוט החיים שלנו הפכו לסיוט !!
תארו לכם חיינו שם שנים לא מעוטות ועכשיו אנחנו חסרי אונים פשוט!

ביקשנו בצורה הכי מתורבתת לא עוזר...
משטרה הזמנו על רעש בשבת ...לצערי הם לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך

אני והמשפחה שלי פשוט חסרי אונים יושבים כל היום בלית ברירה ושומעים את הדפיקות
וזה אחרי שאנחנו גם סוגרים את החלונות וגם אחרי אטמים וגם תוך כדי האזנה למוסיקה באוזניות. הרעש חודר

המשטרה מפנה לנו גב.. פשוט אני לא יודע מה לעשות כמו שאתם יודעים זה אנשים שילמו בחיים שלהם בגלל שהעיזו להעיר לשכנים על רעש! ופשוט והמשטרה מפקירה אותנו.

אני סובל מכאבי ראש, גם מנדודי שינה , חוסר שינה וגם כמובן כל העוגמת נפש.

אני עובד עצות אין לי פשוט למה לפנות

מצטער שחפרתי פשוט אני לא מאחל לאף אחד שכנים מהסוג הזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "