ההורים שלי נגד חבר שלי. מה לעשות?

מבואסת בת 15 | כתבה את השאלה ב-15/11/18 בשעה 12:15

אוקיי אז יש לי חבר בערך שבוע (ממש טרי) והיינו ידידים ממש טובים לפני אז יצא שקצת סיפרתי להורים שלי עליו, יש לו בעיות נפשיות ואני מאוד אוהבת אותו אבל ההורים שלי לא רוצים שאצא עם מישהו שיש לו בעיות נפשיות. הם טוענים שהם לא ישנים בלילות מרוב דאגה ושהם פוחדים עלי. הם אומרים שהוא בטח בחור נבון ונחמד והכל אבל עצם זה שיש לו בעיות נפשיות זה מפריע להם.
אני מתוסכלת מאוד וכועסת עליהם!! לא ציפיתי שזה יבוא מהם, הם לא כאלה שופטים. אין שום סיכוי שאני נפרדת ממנו אבל אני יודעת שהמצב לא יהיה נעים אם הוא יבוא אליי הביתה. אמרתי להם שאני לא הולכת להיפרד ממנו אבל אני לא חושבת שהם הבינו את זה. אשמח לעצות

להישאר איתו או להיפרד?

להישאר

להיפרד