לא מסתדרת עם האישיות של חמותי, היא קמצנית ולא דואגת לילדים שלה! מה לעשות?

יעלי בת 27 | כתבה את השאלה ב-14/11/18 בשעה 22:20

היי חברים!
ביני לבין בעלי יש הבדלי מנטליות...
אני באתי מבית חרדי והוא מבית מסורתי , הוא חזר בתשובה בגיל צעיר.

בד"כ אצל חרדים נהוג שההורים עוזרים הרבה, יש כאלה שמתחייבים לעזור לדירה בסכומים מאוד גדולים ולוקחים על עצמם הרבה חובות - אבל אנחנו לא שם.. זה ממש חלק מצומצם במגזר.

ההורים שלי כשהתחתנתי תכננו לתת לי המון, מן הסתם כשמתחתנים צעירים אין ברירה וההורים נהנים לעשות את זה ולסייע בהכל, (ואל תצאו על זה עכשיו .. פרזיטים וכו', פליז, זה לא קשור)

ההורים שלי לא מרוויחים הרבה כסף, אבל מה שכן הם מרוויחים - הם הכי מעניקים ונותנים

לעומת זאת, ההורים של בעלי מגיעים למשכורת מאוד גבוהה כל חודש ולא מעבודה קשה, (משכירים מלא יחידות דיור) מעל 30 אלף ש"ח וחמותי לא עוזרת בכלל!!

כשהיא שמעה שצריך להתחייב להביא כסף ולעזור לפני החתונה - כמעט הכל התבטל בגללה, וגם כיום היא מסכימה להוציא רק על עצמה מלא מלא כספים היא עסוקה באמת רק בעצמה ובכלל לא בילדים לא אכפת לה איך הם מסתדרים מבחינה כלכלית, עכשיו זו זכותה, אני מסכימה שהיא צריכה לדאוג לעצמה וכו' אבל... זה כל כך מוגזם איך שלעצמה ההוצאות הזויות ולאחרים - אפס. אם לא ניתן לילדים אז למי כן ??? אם לא נעזור להם כשהם צעירים קצת להתייצב ולעמוד על הרגליים - אז איך אפשר להסתדר ?!?! בעיקר במדינה כמו שלנו ... שצריך המון תמיכה ועזרה, בהלוואות לדירה, בלזרוק קצת בשביל עוד קצת הון עצמי וכו' ..אם יש לך - תתן !

אני ממש לא יכולה להיות אצלם בבית.. כל היום הם משפצים ומוציאים הוצאות הזויות על דברים שנוגעים רק אליהם ובאמת ממש לא משמעותיים...
ממש קשה לי עם זה! אני רואה את ההורים שלי ואת ההורים של בעלי ואני מרחמת עליו שהוא לא יכל קצת להתכבד בהם, להתגאות, להרגיש שיש לו גב, שכשהוא צריך הוא יפנה ויעזרו לו...

אצלנו כולם בשביל כולם, דואגים ואכפת וכו' וההורים נותנים ונותנים ונותנים...

איך אני אתמודד עם חמותי ?? אני כל הזמן מאוכזבת ומבואסת מזה, אני לא נהנית ללכת אליהם לבית ולראות את כל הפאר והדר ולדעת שלבן שלה האמא לא זורקת אפילו 200 שקל!

עדכון מיעלי, שואלת השאלה 2018-11-18 09:06:48

וואו.
את האמת אני בשוק.
כל כך הרבה אנלייקים ששמתם לי על התגובות...
לא ידעתי שאני עד כדי כך גרועה. :(
כל פעם אני יוצאת חסרת ביטחון מהאתר הזה...
עדיף לא לכתוב כלום ולא לשאול שאלות
שמור עדכון

האם חמותי נחשבת באמת קמצנית ??

ברור.. אם יש לה והיא לא נותנת לבן שלה אפילו לא קצת

לא. זו זכותה וזה הגיוני שככה תפעל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"