ייתכן שהתעללו בי מינית בילדות, לא יודעת איך להתמודד. מה אני יכולה לעשות?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-14/11/18 בשעה 21:40

גדלתי עם בעיה. מגיל קטן הבנתי את המיניות שלי, אני זוכרת שעם בת קצת יותר גדולה ממני, מדובר בגיל של גן חובה/יסודי.
רצים לי פלאשבקים של יחסים כלשהם עם אדם בשנות ה-30-40 שלו כשהייתי בת 5-6.
מביא סוכריות, אוהב אותי.
אבל משהו הזכרונות האלה מרגיש לי מלוכלך ורע, כמו טריגר, כאילו אני מרגישה נפגעת כשאני נזכרת בגברים המבוגרים שהיו בחיים שלי.
הקטעים האלה רצים לי בראש בערך מתקופת החטיבה, מאז רק הסתבכתי עם עצמי,
כשאני נזכרת בדברים טובים מהילדות, אני מאוד מהר מרגישה רע ונזכרת בקטעים שבהם הייתה לי התנהגות לא נורמטיבית מגיל 6-7, ניסיון לשבור לעצמי את הידיים, בריחה מההורים, שנאה שהרגשתי כלפי עצמי, רצון למות מגיל מאוד קטן יחסית, דיברתי בכנות רק עם סוג של דמויות שביודעין הן דמיוניות יצרתי לעצמי, פרספקטיבה של אדם פגיע ואובססיבי לשלום והאושר של אמא שלי, ואהבה של אבא שלי, שמלווה אותי עד היום.
כהיום אני מוצאת את עצמי מנסה לא לשמור על צלילות- שתיה, עישון, בריחה.
תמיד שקועה במחשבה שלא אוהבים אותי
יש לי חלומות שמטרידים אותי מינית, אנשים שונים בחיים.
בגיל יותר צעיר אובחנתי כחולה בהפרעות אכילה, דיכאון וחרדה.
אין לי יחסים טובים עם אבא שלי בכלל, גדלתי במחשבה שהוא לא מוכן לאהוב אותי, שהוא מאוכזב שנולדתי בכלל.
משהו בילדות שלי נקטע ואני מרגישה פגיעה וצורך להיות מה שמצפים ממני אחרים, אני מסובכת עם המחשב שאולי נגעו בי בתור ילדה, או שאני מדמיינת משהו.
אני לא יודעת אם אני בהכחשה, הייתי בטיפול פסיכולוגי וגם אז התחמקתי מלדבר מזה,
אני זוכרת מגיל קטן לא לספר מה שקורה בבית, משהו שהאמא המקסימה שלי אמרה לי המון פעמים,
לשתוק, לא לספר. אבל אני בטוחה שהיא לא ידעה אם קרה לי משהו כזה.
אני לא זוכרת מקרים ספציפיים, אני מנסה להיזכר במבוגרים בחיי ומשהו עושה לי רע מאוד.
המערכות יחסים בחיים שלי הן לא טובות במיוחד, המשיכה שלי מתבססת על גברים מבוגרים, תלוליות, ואני לא מצליחה לתקן את עצמי.
בגלל שאין לי זיכרון, אני לא יודעת מאיפה להתחיל להבין מה שורש הבעיה, אני לא יכולה להכיר את עצמי יותר טוב כי אני לא מבינה מה עובר לי בראש,
ככל שאני חושבת על זה יותר אני מוצאת את עצמי מגמגמת מול אנשים, מלאת חרדה, עצובה
אני לא יודעת איזה שאלות לשאול את עצמי בשביל להבין מה קרה לי,
קשה לי לעבור יום בלי לחשוב "תגמרי את זה" כבר עשור, אני צריכה עצה שהיא לא "תלכי לפסיכולוגיה"
עברתי כמה, לא עבד לי לדבר בכנות עם מישהו שאני משלמת לו להקשיב לי
לא עבד לי לדבר עם מישהו שאני מכירה, כי אני מתביישת מעצם המחשבה שאני נגועה,
האובססיה שלי לסקס עם כל בחור שאני רק מכירה מביכה אותי, להגיע לשאלה שקשורה לניסיון מיני
נאנסתי לפני שנה וחצי, שיכורה לגמרי, על ידי מבוגר לא מוכר ואני עד היום מאשימה את עצמי ששתיתי יותר מדי בחוץ. אף אחד לא יודע.
אין לי מושג לאן אני אגיע. אני צריכה עצה, עזרה, הראש שלי מטריף אותי, ואני לא מסוגלת להיות מעורבת עם התרופות בולשיט הפסיכיאטריות שעושות לי תמונה יפה ל24 שעות. כל תשובה תתקבל בברכה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"